PočetnaAktuelnoOptužbe od kojih se ledi krv u žilama: Kakve veze ima Željko Mitrović sa ubistvom pjevačice Jelene Marjanović?

Optužbe od kojih se ledi krv u žilama: Kakve veze ima Željko Mitrović sa ubistvom pjevačice Jelene Marjanović?

Iz prepiski sa društvenih mreža a vezane za sukob Jelene Karleuše i Željka Mitrovića izrečeno je bezbroj ‘bljuvotina’ upućenih jedno drugom, počev od ‘smrduljo raspala’, ‘govno sujetno’, ‘kurvetino užegla’… pa onda s druge strane ‘raspali narkoman’.

Onda dolazi do vrlo škakljivih prijetnji tipa da će on objelodaniti neki od njenih tajnih snimaka (eksplicitni snimak?), a s druge strane ona će objaviti, navodno sličan diskutabilan snimak njegove kćerke.

A onda nastaje optužba od koje se ledi krv u žilama a to je da Mitrović na duši nosi čitav spisak pjevačica koje su zbog njega izgubile glavu, pa i one koje su izgubile život poput Ive Bodožić i Jelene Marjanović.

Shvatamo da u napadu bijesa i srdžbe izrevoltirana osoba može da izgovori sve i svašta, no ne možemo da shvatimo da prijetnje i uvrede mogu u toj mjeri da zamute čovjeku um, pa da bukvalno ne zna šta govori, a naročito piše.

Ili Karleuša, s druge strane, zna tačno o čemu piše. Na kraju sve te poruke koje su mogle vidjeti na hiljade njihovih pratilaca kasnije su obrisane.

 

 

Pratite nas:
Ova narukvica je otk
Jelena Karleuša poz