PočetnaAktuelnoOsam dana ni kapi vode, ni jela: Bora Drljača ovako izgleda poslije operacije

Osam dana ni kapi vode, ni jela: Bora Drljača ovako izgleda poslije operacije

Bora Drljača oporavlja se poslije operacije, a on se poslije svega osjeća dobro, kako je sam potvrdio, pa onda i zapjevao.

-Danas sam poranio. Danas sam prvi dan počeo da jedem, deveti dan. 8 dana ni kapi vode ni jela. ali sam zato primio 50 flaša “ovih vitamina – započeo je Drljača svoju priču.

-Svake dvije, tri godine idem na skener. Tako sam uradio i ovog puta. Došao kod mog prijatelja doktora. Pitao sam ga jel slobodan skener, on kaže jeste. I u izvještaju su mi našli da imam nešto na debelom crijevu – rekao je Bora.

-Hiljadu poruka mi je stiglo, ali ja isključim telefon. A kad ne isključim, ja ugasim ton pa pregledam ko je. Mnogi kad me zovu kažu da li je moguće da si ti toliko popularan pa kaže ovoliko pišu o tebi.

-Najviše me obilazi Cana. Bila mi je Lepa Lukić, rodbina, prijatelji – objasnio je pjevač da stalno ima posjete u bolnici.

Bora je bolničke dane pokušao i da iskoristi kako bi sina oženio, međutim, on nije bio zainteresovan za medicinkse sestre.

-Ja kažem “Bane biraj bre ove medicinske sestre, em su lijepe, em su dobre. ali, on nije na mene – rekao je Bora u emisiji “Ekskluziv”.

Pratite nas:
Neda Ukraden: Dosadn
Haris Džinović šo