PočetnaAktuelnoOsman Hadžić na čelu raspjevane estradne elite u Njemačkoj: Malena Medina Čaušević imala je poseban rođendan

Osman Hadžić na čelu raspjevane estradne elite u Njemačkoj: Malena Medina Čaušević imala je poseban rođendan

Popularni pjevač narodne muzike Osman Hadžić zajedno sa njegovim kolegama pjevačicom Sanelom Muminović, harmonikašem Elom Elvedinom Muhićem, gitaristom Kemalom Suljagićem, klavijaturistom Harisom Delkićem pjevao je na rođendanu koji se slavio u porodici  Čaušević u njemačkom gradu Saabrücken, a povodom prvog rođendana Medine Čaušević.

Osmanovi domaćini kao i njegovih kolega bili su bračni par Denis i Azra  Čaušević roditelji male Medine, a pored koje još imaju i sina Semina.

-Najviše volim da pjevam na ovakvim druženjima, sa ugodnim domaćinom i njihovim gostima. Porodica Čaušević je zaista iskazala svo njihovo gostoprimstvo, baš kao i punac Suad Krivdić. Koleginica Sanela Muminović i naši prateći muzičari pokazali su svu njihovu profesionalnost i bila mi je zaista  velika čast i zadovoljstvo što sam bio dio ovog veselja – rekao nam je Hadžić.

I porodica Čaušević kao i svi njihovi gosti bili su jako zadovoljni odrađenim poslom Osmana, Sanele, Ele, Keme i Harisa te su odlučili da kada opet budu pravili neko veselje pozovu samo one koji zaista vrijede i mogu da naprave dobru, ugodnu i prijatnu atmosferu.

 

Pratite nas:
Ana Nikolić izbacil
Čoli je davne 1977.