PočetnaAktuelnoOsman Hadžić ‘odlijepio’ kada je čuo Enelu Palavra: Ona ide težim, ali sigurnim putem

Osman Hadžić ‘odlijepio’ kada je čuo Enelu Palavra: Ona ide težim, ali sigurnim putem

Mlada pjevačica Enela Palavra napravila je pometnju na estradi nakon što je objavila novi singl „Ovo ljeto“.

Pjesma je, kako se i očekivalo, za kratko vrijeme naišla na brojne pozitivne reakcije publike, njenih fanova. Ono što i pjevačicu posebno raduje je činjenica da se njena nova pjesma već počela uveliko slušati u clubovima zbog čega vjeruje da će brzo nadmašiti slušanost nekih njenih ranijih pjesama.

-Jako sam zadovoljna prvim reakcijama. Inače ne volim puno pričati o onome što radim jer to pokažem dobrom pjesmom, kvalitetnim tekstom i spotovima visoke produkcije. I ovoga puta u svemu tome sam uspjela što govore reakcije koje stalno dobivam – priča nam Enela.

Ovih dana je na ljetovanju. Krenula je iz Amerike, gdje inače živi, pa preko Italije, Crne Gore, Hrvatske… a odmor u njenom Sarajevu bit će, kaže ona, sigurno poseban.

Enela je jedna od rijetkih mladih pjevačica koja s brojnim iskusnijim kolegama ima jako dobru saradnju. Jedan od njih je i Osman Hadžić s kojim je nedavno nastupala u Americi.

A Osman, kako smo čuli, nije štedio kompliemente kada je čuo kako pjeva ova lijepa pjevačica, koliko se profesionalno posvetila tom poslu.

-Rijetki su ovakvi poput Enele kojima je cilj da publiku prvo „kupi“ dobrom pjesmom. Obično ostali potrče da budu skandalozni kako bi što prije dospjeli u medije. Ona ide težim putem, ali puno sigurnijim za uspjeh – iskren je bio Hadžić.

Pratite nas:
Selma Bajrami uživa
Čolina supruga poja