PočetnaAktuelnoOštar odgovor Jale Brata na priče iz Beograda da je sa Bubom Corellijem pozivao na linč, vješanje i klanje Srba

Oštar odgovor Jale Brata na priče iz Beograda da je sa Bubom Corellijem pozivao na linč, vješanje i klanje Srba

Srbijanska medijska mašinerija ponovo, po ko zna koji put, okomila se na domaće estradne umjetnike. Nastavljaju linčovati ovdašnje mlade umjetnike baš onako kako su svojevremeno radili Hanki Paldum, Dini Merlinu…

Ovih dana na njihovom udaru našli su se Amar Hodžić i Jasmin Fazlić, poznatiji kao Buba Corelli i Jala Brat. Ovdašnja javnost je zgrožena lažima koje se plasiraju.

Srbijanski „Kurir“ tvrdi kako su njih dvojica prije na društvenim mrežama pozivali na linč, vješanje i klanje Srba!

Na ovakvu izmišjenu priču, kojom se nastavlja sijati mržnja i na vrlo neprimjeren način degradiraju oni kao linosti, a samim tim i njihov posao, reagirao je Jala Brat.

Njegovu rekaciju prenosimo u cjelosti:

– Opet ista situacija kao pred koncert na Tašmajdanu! Kakva slučajnost, opet par dana prije samog koncerta viralno počnu da kruže fotošopirane gnusne obmane i laži na kojima nam pokušavaju nametnutni etiketu nacionalista. Čitav je*eni život sam pod udarom istih nacionalista jer sam dijete koje je rođeno, raslo i odgajano sa tonom ljubavi u jednom mješovitom braku i ponosan sam na to, jer sam učen da su svi ljudi jednaki i da je baš ta ljubav iznad svega! Moja porodica je izmješana svim vjerama i kako onda da ja budem nacionalista, kako molim vas?? Znači, to bi značilo da ja mrzim svoju majku koju volim više od života, da mrzim pola svoje porodice, prijatelja i kolega. Neću se više nikad, nikome rpavdati za ovakve optužbe ali morao sam ovo podijeliti sa vama dragi moji koji me pratite, slušate i podržavate sve ove godine, toliko vam bar dugujem, a za ove što plasiraju ovakve optužbe neka ih bude stid i sram, al’ karma je ku*ka stara vrati se ko bumeran – napisao je Jala.

Pratite nas:
Cijeli Sandžak na n
Preminuo hrvatski gl