PočetnaAktuelnoOtkako ne grli Radu Manojlović, dijeli svoje slobodnije fotke: Ognjen Amidžić komentirao izgled nogu Harisa Berkovića

Otkako ne grli Radu Manojlović, dijeli svoje slobodnije fotke: Ognjen Amidžić komentirao izgled nogu Harisa Berkovića

Haris Berković je sa društvenih mreža uklonio sve fotografije na kojima je sa Radom Manojlović. Više ne grli atraktivnu srbijansku pjevačicu, pa kako je sve ostavio iza leđa, odlučio je izbrisati i sve snimke kako ga ne bi podsjećale na prošlost.

A, kako više ne ljubi Radu, Berković svakodnevno “slobodnijim” fotografijama privlači pažnju djevojaka. Najčešće se fotografira na bazenu, a prešlo mu je u naviku da svako malo pa slika svoje noge. Možda je Haris na pragu nekog novog trenda na društvenim mrežama ili ima samo želju da zagolica maštu djevojaka.

Baš takvom fotografijom izazvao je buru komentara na Instagramu.

-Ja ružnih nogu brate! I ti to slikaš?! – napisao mu je jedan pratilac, a drugi dodao kako ipak Rada ima ljepše noge.

Na to se nadovezao i Ognjen Amidžić: “Nešto su ti se prsti šokirali”.

Ne samo to. Kako je ovog ljeta često bio na moru, uživao pored bazena… očito je dobro usavršio skakanje pa svako malo objavi snimak nekog svog skoka. I u komentarima se hvali kako je poodavno savladao tu vještinu, ali se ipak još uvijek drži manjih skakaonica.

Sada je, sudeći po onome što objavljuje, slobodan momak, prezaposlen koji uživa u onome što voli: putovanjima, pjesmi i nastupima.

 

 

Pratite nas:
Nataša Bekvalac zam
Živojinovići slave