PočetnaAktuelnoOtvoreno pismo Ane Sević: Ovo je istina o mom dolasku u bolnicu kod Darka!

Otvoreno pismo Ane Sević: Ovo je istina o mom dolasku u bolnicu kod Darka!

Pjevačica Ana Sević je od prvog trenutka životne bitke uz svog bivšeg supruga Darka Lazića, a zbog toga je već nekoliko puta bila stavljena na stub srama. Prvo su se svi iznenadili što je odmah došla u bolnicu, a onda su je napadali kako je ostavila bivšeg supruga da se bori za život dok ona putuje i provodi se.

Kako bi stala na put spekulacijama, Ana je odlučila da napiše otvoreno pismo kojim se obratila javnosti. Pored toga objavila je svoju sliku na kojoj se jasno vidi zabrinutost, iako se trudi da izgleda savršeno, njeno lice odaje njen unutrašnji nemir.

– Fotografija je nastala prije par dana.. Vama se vjerovatno čini kao “normalna” ali svako ko me poznaje jasno vidi i zna koliko je truda trebalo da iza nje probam da sakrijem umor i tugu, nespavanje, suze i stres poslije svega što se desilo.. I pored svega toga to mi nije pošlo za rukom..Ovo je jedna usiljena poza, pokušaj osmijeha koji uz sav trud nije uspio da se izađe iz mene. Nema te tuge koja se filterom može sakriti jer zivot nije instagram. Radim na povratku svog osmijeha koji se na mom licu vidio do prije neki dan, rade i svi koji me vole i koje volim, koji žele da budem sretna i ispunjena kakva realno i jesam jer imam sve razloge za to. Sve sto je bilo u mojoj moći sam uradila. Prvo je bilo “šta ona traži u bolnici” poslije je bilo “vidi ne dolazi u bolnicu, putuje” .. Odavno sam shvatila da se svijetu ne moze ugoditi i da je bitno ono što znamo Bog i ja.. kao i moja porodica – napisala je Ana a onda je nastavila:

– Znate šta? Tražila sam u bolnici snagu koju sam željela da prenesem svom bivšem mužu u njegovoj najgoroj borbi, tražila sam energiju u sebi da bih je dala i njemu jer sam znala da ocu mog djeteta to treba više nego ikada do sada. Znam da mu je to značilo i pomoglo da prebrodi svoje najteže životne trenutke…Da li idem ili ne idem..Kao što sam napisala u story prije neki dan, to je moja lična stvar a samo su jedan put uspjeli da me slikaju jer je to bila ne samo Darkova nego i moja bitka.. Svako od nas je prije godinu dana krenuo odvojenim putem i svako od nas vodi svoj život. Svako je odabrao kako će da živi i svako je napravio svoj izbor. Ja sam odabrala da budem sretna i voljena jer imam pravo na to, kao i svi vi! Jer sreća je stvar izbora! Svako zaslužuje da bude srećan! Moje djete zaslužuje da bude sretno a ne moze biti ako nisam ja ta koja će da joj pokaže kako to izgleda! Ja nemam pravo da budem nesretna jer imam dijete koje će biti sretno sve dok to od mene zavisi a ja ću uraditi sve što je u mojoj moći da zauvijek bude sretna, zaštićena i nasmijana… Volim vas i zahvaljujem se na svemu lijepom sto ste poslali proteklih dana… Od energije do riječi – zaključila je Ana.

Pratite nas:
Marija Šerifović d
Rihanna na Twitteru