PočetnaAktuelnoOva narukvica je otkrila Sorajinu aferu sa Duškom Tošićem, suprugom Jelene Karleuše

Ova narukvica je otkrila Sorajinu aferu sa Duškom Tošićem, suprugom Jelene Karleuše

Soraja Vučelić i Duško Tošić upoznali su se slučajno, a već na prvi pogled, suprug pop dive Jelene Karleuše, zainteresirao se za starletu. Počeo je da joj se udvara, a kada je konačno prihvatila njegov poziv, fudbaler ju je oduševljeno ugostio u Turskoj, gdje je u to vrijeme igrao za tamošnji Bešiktaš.

No, prava poslastica nastala je kada je Vučelićeva drugi put posjetila Duška, ali je za razliku od prvog, ovaj put otišla sama. U znak pažnje, Tošić joj je poklonio skupocjenu narukvicu Cartier optočenu dijamantima od 60.000 eura, piše Kurir.

Da poklon nije poklon, ukoliko ga svi ne vide, starlete odlično znaju, pa je u skladu sa tim Soraja svoj zarađeni nakit okačila na svoj Instagram, i ne sluteći da će time zapravo objelodaniti vezu sa Jeleninim suprugom.

– Kada mu se Soraja sama pridružila u Istanbulu, Duško ju je iznenadio narukvicom koja vrijedi čitavo bogatstvo. Nije mogla da vjeruje. Ponašao se prema njoj kao prema princezi, otkrio je sagovornik, koji tvrdi da su se njih dvoje tajno viđali prošle godine.

Pratite nas:
Optužbe od kojih se