PočetnaAktuelnoOvaj dio života Džeja Ramadanovskog voditelj zna do detalja, ali ne smije da objavi zbog ovoga

Ovaj dio života Džeja Ramadanovskog voditelj zna do detalja, ali ne smije da objavi zbog ovoga

Džej Ramadanovski je svojevremeno svoje tajne povjerio Vanji Buliću, koji je otkrio da ne može da napiše knjigu jer nikada nije dobio Džejev pristanak za to.

-Džej je gostovao 1991. godine u „Biserima“ i ispričao mi cijeli svoj život. Mnogo sam ga volio i cijenio. Planirali smo da zajedno pišemo knjigu. Družili smo 17 dana i pričali o svemu, međutim, u to vrijeme nije bilo isplativo pisati knjigu. Ljudima su plate bile tri, četiri marke, a knjiga bi koštala 17 maraka – kaže Vanja Bulić i dodaje:

-Džej je imao jako dobre ideje za taj film. Pričao mi je početak ‘Držim se za šipke, vidi mi se samo glava. Onda se kamera udaljava, a ja stojim iza kapije osnovne škole ‘Braća Baruh’. Sljedeća scena, porodica sjedi na nedjeljnom ručku, a čuje se pjesma ‘Nedelja.’ Sve je nacrtao i zamislio – priča Vanja i dodaje da knjigu nikad neće objaviti, jer ne zna drugi dio života slavnog pjevača.

-Znam prvih pet produktivnih godina koje mi je ispričao do detalja. A poslije 1996. godine, kada je krenuo i u poroke, ne znam iz prve ruke. Ne bi bilo fer da pišem knjigu, nemam njegov pristanak, ali žao mi je što to nismo ostvarili – rekao je Vanja svojevremeno.

Seka Sablić otkrila
Selma Bajrami u drug