PočetnaAktuelnoOvako izgleda kćerka čuvenog glumca Mustafe Nadarevića: Ima baš neobično ime, a osvojio ju je genijalac iz kviza

Ovako izgleda kćerka čuvenog glumca Mustafe Nadarevića: Ima baš neobično ime, a osvojio ju je genijalac iz kviza

Mustafa Nadarević je najstariju kćerku Anju koja je historičarka umjetnosti dobio sa prvom suprugom Jasnom, dok je Nanu i sina Ašu dobio sa drugom suprugom Slavicom Radović Nadarević.

https://www.instagram.com/p/CAlG9oRJ6SP/?utm_source=ig_embed

-Budući da je moja najstarija kćerka moju mamu zvala nana, moja je druga kćerka dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, jako plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegovog telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak! Nana i Aša žive u Zagrebu, u vrlo smo dobrim odnosima – rekao je jednom prilikom čuveni glumac.

https://www.instagram.com/p/B-fOD86J-ec/?utm_source=ig_embed

Nana koja radi u jednoj velikoj kompaniji  i koju na Instagramu prati 18, 5 hiljada ljudi, osim što je prirodna ljepotica, plijeni sjajnim stilom.

Onoliko koliko je zanimljiva Nana, toliko je interesantan i njen partner Silvije Pleština, koji je 2007. sa 19 godina 250 hiljada kuna u kvizu “Tko želi biti milijunaš?”. Bavi se danas sastavljanjem pitanja za kvizove i digitalnim marketingom, a diplomirao je, kao i Nana, na Fakultetu političkih nauka u Zagrebu.

https://www.instagram.com/p/B-4-LR8pnuz/?utm_source=ig_embed

Mustafa Nadarević koji se bori sa rakom pluća, njegova supruga Slavica preminula je 2012. godine. Iste godine su se njih dvoje poslije decenija ljubavi vjenčali.

Podijeli

Pratite nas:
Gledao sam smrti u o