PočetnaShowbizOvako je izgledao trenutak kad su Meghanina majka i kraljica ugledale Archiea

Ovako je izgledao trenutak kad su Meghanina majka i kraljica ugledale Archiea

Svjetska javnost s nestrpljenjem je iščekivala svečani trenutak kada će članovi kraljevske porodice konačno saopštiti vijest o rođenju sina vojvotkinje Mehan i princa Harryja. Upravo je princ bio taj koji je medijima saopštio najsretniju vijest kojom je obradovao milione poštovalaca kraljevske porodice. Odmah nakon ove objave, kraljevski par po prvi put zvanično je predstavio kraljevsku bebu, a potom su saopštili i njegovo ime, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Biti član kraljevske porodice predstavlja veliku čast, ali i obavezu, što je maleni Archie doživio samo nekoliko sati nakon rođenja. Upoznavši svijet sa novim kraljeviće, Meghan i Harry odlučili su svog nasljednika upoznati sa britanskom kraljicom Elizabethom II koja je s osmjehom na licu po prvi put ugledala malenog Archiea, koji je ujedno njeno osmo praunuče. Osim kraljice, društvo Meghan i Harryju pravila je vojvotkinjina majka Doria Ragland koja nije mogla sakriti oduševljenje.

-Tokom poslijepodneva, njihova kraljevska veličanstva predstavili su njenom visočanstvu kraljici njeno osmo praunuče u dvorcu Windsor. Vojvoda od Edinburgha i vojvotkinjina majka su također bili prisutni ovom posebnom događaju- navodi se u saopćenju.

Odmah po upoznavanju javnosti sa novim članom porodice, Meghan i Harry bili su jako uzbuđeni, a radost koja ih je obasjala mogla se vidjeti u njihovim osmjesima.

-Biti roditelj je zaista predivno. Imamo ga tek dva-tri dana i zaista smo presretni što smo dobili naše prvo dijete, rekao je Harry.

Pratite nas:
Stara ljubav zaborav