PočetnaAktuelnoOvo će sigurno biti najskuplji porođaj na srbijanskoj estradi: Zavrtjet će vam se kada vidite koliko će Goga Sekulić dati novca

Ovo će sigurno biti najskuplji porođaj na srbijanskoj estradi: Zavrtjet će vam se kada vidite koliko će Goga Sekulić dati novca

Goga Sekulić isplanirala je do detalja svoj porođaj, koji se očekuje oko Nove godine. Kako Kurir saznaje, pjevačica će iskeširati čak 12.000 eura za dolazak bebe u jednoj privatnoj klinici u Cirihu.

Pjevačica je mjesecima na bankovni račun odvajala po 2.000 eura, koji su namjenjeni upravo za ovu potrebu. Goga je prošle sedmice posjetila svog ginekologa sa vjerenikom Urošem Domanovićem i rezervisala apartman, da bi zatim sve detaljno dogovorila.

– Goga odlično podnosi trudnoću i savršeno se osjeća. Ipak, pošto ima 41 godinu, doktor smatra da je najbezbjednije da se uradi carski rez. Međutim, ako deveti mjesec izgura kao aktivna trudnica, porodit će se prirodnim putem. Pošto u Cirihu održava trudnoću i redovno ide na kontrole, odlučila je da sina rodi tu. Na pjevačicinu odluku dosta su uticali njen ljekar i sestra, koja se godinama bavi medicinom. Iako porođaj na takvom mjestu mnogo košta, Goga je riješila da odriješi kesu jer od toga za nju trenutno ne postoji ništa važnije – otkriva izvor i dodaje da će Uroš sve vrijeme biti uz Gogu.

– Domanović neće snimati porođaj, ali se neće razdvajati od pjevačice. Onog trenutka kada je odveze u porodilište, s njom će boraviti u apartmanu jer ne želi da je pusti samu, iako će imati potpunu medicinsku njegu 24 sata. Krajem decembra u Cirih će doputovati i Sekulićkini roditelji kako bi joj pomogli oko djeteta nakon porođaja i bili joj pri ruci za sve što zatreba – završava izvor blizak pjevačici.

– Tačno je da ću se poroditi u Cirihu, ali o cifri ne želim da pričam. Niko nije glup, sve je dostupno i sve se može izračunati. Ja o tome neću da pričam. Što se tiče trudnoće, zaista mi prija. Aktivna sam. Uroš je baš pozitivan i radujemo se bebi, opušteni smo kroz – rekla je pjevačica za Kurir.

 

Pratite nas:
Šta se događa u ti
Oženio se prije če