PočetnaAktuelnoOvo je Kebina vanbračna kćerka koju nikad nije priznao, ni upoznao

Ovo je Kebina vanbračna kćerka koju nikad nije priznao, ni upoznao

Folk pjevač Dragan Kojić Keba pored Igora i Nataše, koje je dobio u braku sa suprugom Oljom, ima još jedno dijete – Inu Jevremović, koju je dobio u vanbračnoj zajednici sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović. Ipak, Keba vanbračnu kćerku nikada nije upoznao.

Ljiljana je godinama vodila sudski spor sa Kojićem kako bi se dokazala očinstvo, a to je i uspjela prije nekoliko godina, zbog čega je pjevač bio dužan da joj isplati zaostale alimentacije. Zbog kamata taj dug je došao do cifre od 100.000 eura zbog čega se Kojić žalio sudu, pisali su mediji.

Ljiljana je jednom prilikom ispričala da Keba sada i da želi da upozna kćerku, koja danas ima 20 godina, ona mu neće dati priliku za to.

– Niko ga nikada nije tjerao da se tako ponaša, a sada i da hoće, Ina cijeni sebe i za njega je kod nje kasno. Rekla je da bi došla na njegov poziv samo ako je on na samrti, pa da ne ispadne toliko surova. Nadam se da se ne trudi da mu oprostimo, jer stvarno smo ga izbrisale i super nam je i bilo i biće bez njega… Samo malo oblaka za rođendane i Nove Godine ali to brzo prođe – izjavila je Ljiljana za Blic.

Moj Heroj , neće očevo prezime ni prljavu slavu , neće očevo bogatstvo , ponosna i hrabra devojka koja je izdržala tone nepravdi ,zbacila ih sa svojih ledja i nastavlja dalje <3

Gepostet von Ljiljana Jevremović am Dienstag, 25. September 2018

 

Podijeli

Pratite nas:
Van Damme objavio fo
Dino Merlin krije dj