PočetnaAktuelnoOvo je ljubavnica koju je Silvana pretukla: Tvrdila da joj je pevačica slomila dva pršljena i da je htjela da joj iskopa oči

Ovo je ljubavnica koju je Silvana pretukla: Tvrdila da joj je pevačica slomila dva pršljena i da je htjela da joj iskopa oči

Čuvena pjevačica Silvana Armenulić bila je udata za bivšeg denisera Radmila Armenulića, a početkom ljeta 1971. godine objelodanjeno je da je Silvana istukla suparnicu i da je pokrenut krivični postupak protiv nje.

Radilo se o poštanskoj službenici Leposavi Jankov kojoj je Silvana, kako se navodilo, nanijela teške tjelesne povrede, a sada je isplivala fotografija Leposave, a malo ko zna kako ona izgleda.

-Silvana je presrela muža i njegovu prijateljicu dok su bili u njegovim kolima. Pratila ih je jedno vrijeme, a zatim naletjela na muževljev automobil sopstvenim kolima i zaustavila ih. Razjarena Silvana istrčala je iz automobila, iz kola je izvukla muževljevu prijateljicu Leposavu Jankov i tako je ‘propustila kroz ruke’ da je nesretna žena zadobila teške povrede kičme – pisalo se tada.

Silvana je ispričala svoju verziju.

-Htjela sam da pristanem na razvod, jer više nisam mogla da izdržim razna mučenja i intrige koje mi je priređivala. Ali kad sam čula kako kuje planove da Gordanu odvede u Njemačku, gdje je živjela sa Radmilom, odlučila sam da sa njom porazgovaram, da joj kažem da ću dati razvod braka, samo da dijete i mene ostave na miru. Šta je meni tada rekla nije za novine. Mnogi njeni rođaci i prijatelji prijetili su mi svakodnevno. Jednog jutra neko zvoni, provirim, i vidim dva nepoznata čovejka. Otvorim vrata i pitam koga traže. Kažu – Radmila. Kad se Radmilo pojavio, počeli su da mu prijete. Bili su to, kako sam kasnije saznala, očuh i zet. Došli su, rekoše, da se obračunaju sa mnom što ne dam razvod braka. U jednom trenutku njen očuh zasuka rukave i poče da viče: “Ja ću da ti nagrdim lice. A znaš kako? Slomit ću flašu, pa ću njom da te izgrebem.” – ispričala je svojevremeno pjevačica.

O daljem toku događaja, Leposavina verzija je bila nešto bogatija detaljima:

-Vraćala sam se sa Radmilom sa mog rođendana. Kad smo stigli pred moju kuću, izletio je Zlatan Ilić da nas obavijesti da Silvana čeka od 11 sati i da će me ubiti. Radmilo je okrenuo kola i pošao u Dubljansku ulicu gdje stanuje Ilić. Tamo smo se našli sve troje. Poslije dogovora odlučili smo se da ipak pođem na spavanje u svoj stan. Baš pred kućom iznenada je iskrsnuo Silvanin “kapri” i blago nas udario. Radmilo je izletio iz kola da vidi šta se dogodilo. Silvana je furiozno istrčala, sva vrata izuzev onih pored volana bila su zaključana. Silvana je upala u kola baš kroz ta vrata. Vrisnula je da će mi iskopati oči. Okrenula sam glavu i stavila ruku preko očiju. Druga ruka mi je bila čvrsto stegnuta. Zlatan Ilić je mislio da je to Silvanina ruka i čvrsto je držao. Ona me je vukla za kosu. Radmilo je počeo da je izvlači iz kola. Nije me puštala. Radmila je vukao Pera Milenković. Trajalo je to nekoliko minuta. Svi su bili na meni.

Sutradan u bolnici “Dragiša Mišović” Leposava Jankov je dobila uvjerenje o teškim tjelesnim povredama, tačnije o povredi dva vratna pršljena.

-Ona nikakvu kragnu nije nosila – pričao je Radmilo Armenulić.

 

Pratite nas:
Djevojka živi za to
Marina Tucaković os