PočetnaAktuelnoOvo je prava istina o Kemalu Malovčiću i njegovoj kćerki Editi

Ovo je prava istina o Kemalu Malovčiću i njegovoj kćerki Editi

Ako ne na polugodišnjem, onda na godišnjem nivou, pojedini mediji u regionu koji nisu naklonjeni bh. Pjevačima, objave neku „ekstra skandaloznu vijest“ koja sa pravom istinom nema nikakve sličnosti.

Tako su prije par sedmica pojedini mediji u Srbiji objavili informaciju kako se najstarija kćerka legendarnog pjevača Kemala Malovčića, Edita Malovčić stidi svog oca, da se njeni prijatelji u Austriji i Njemačkoj smiju onome što on pjeva, te da Edita nema sa Kemalom nikakvog kontakta.

Kemal je takve informacije putem bh. medija često demantovao, a da su sve to laži i izmišljotine, potvrdio je to nedavni srdačni susret oca i kćerke na ulicama Beča.

Naime, Edita Malovčić je poznata i priznata glumica kako u Njemačkoj tako i u Austriji, cijenjena među njenim kolegama, a da se ne stidi niti oca niti njegove karijere, potvrda je to, što se na svakoj odjavnoj špici filma ili serije u kojoj glumi njeno ime pojavljuje sa punim prezimenom Malovčić.

-Edita zaista mnogo radi, u svakodnevnim je obavezama, pa tako da njen dan traje i 48 sati ne bi joj bilo dovoljno da sve to poprati. Trenutno se priprema za jedan muzički šou na  jednom od najgledanijih televizijskih programa u Austriji. Ja sam sjedio sa mojim prijateljima u bašti jednog restorana kada je ona naišla sa njenim plesnim partnerom. Ona je mene prva ugledala i prišla mi. Nas dvoje se redovno čujemo telefonom, redovno me pita za moje zdravlje i zdravlje moje ostale djece. Edita je moje prvo dijete i ona je moja kćerka, koju ja neizmjerno volim,a  posebno sam ponosan na njen uspjeh. Povukla je tu neku umjetničku žicu na mene – ponosno nam je rekao Kemal Malovčić.

Na pitanje zbog čega neki mediji stalno potenciraju na tome da nisu u dobrim odnosima, Kemal je odgovorio:

-Ma, bolje bi im bilo da medijski počiste sve te razvode brakova, narkomansku djecu pjevača i pjevačica, ali i samih pojedinih pjevača narkomana i alkoholičara,pa onda da pišu o meni i mojoj djeci. Edita i ja smo se dogovorili , da čim i meni i njoj vrijeme to dozvoli, a to će biti uskoro, jer ja sam čovjek u godinama, da video zapisom ovjekovječimo moju staru pjesmu „Čuvaj draga našu kćerku“ iz 1979. godine, a koju sam svojevremeno bio i posvetio mojoj Editi“.

Bato Šišić

Podijeli

Pratite nas:
Viki Miljković uoč
Rade Šerbedžija li