PočetnaAktuelnoOvo niko nije znao: Darko neće moći da naplati osiguranje od 65.000 eura jer je imao drogu u krvi

Ovo niko nije znao: Darko neće moći da naplati osiguranje od 65.000 eura jer je imao drogu u krvi

Folker Darko Lazić uspješno se oporavlja nakon saobraćajne nesreće koju je imao pre deset dana, a za to vrijeme njegova, još zakonita, supruga Ana Sević preživljava pravu dramu.

Naime, u medijima su se pojavile spekulacije da je Ana od osiguravajuće kuće tražila isplatu novca na račun njegovog udesa, koji bi uzela za sebe. Ipak, kako za Alo tvrdi izvor blizak pjevačici, situacija je potpuno drugačija, a Ana je zbog cijele ove priče izuzetno potresena. Sada joj se prebacuje i to što ne provodi vrijeme pored Darka u bolnici, već izlazi s dečkom i putuje.

– Darko i Ana su se dogovorili da svako ima svoj život i da zbog Lorene ostanu prijatelji. Ana je bila uz Darka u bolnici sve vrijeme, ali sada su tamo njegovi roditelji i djevojka Marina, a ona ne želi da se miješa u to i da stvara gužvu – kaže izvor i otkriva pozadinu priče oko novca za osiguranje.

– Ana je prije nekoliko godina uplatila životno osiguranje za sebe, Darka i Lorenu. Kada su iz osiguravajuće kuće čuli šta se desilo Darku, oni su kontaktirali s njom i pozvali je na sastanak. S obzirom na to da su dobili izvještaj ljekara, gdje je konstatovano da mu je u krvi pronađeno 1,39 promila alkohola, te da su pored toga pronađene i nedozvoljene supstance, oni su joj rekli da novac ne može biti isplaćen. Suma koju je Lazić mogao da dobije bila je oko 65.000 eura – kaže izvor blizak nekadašnjem paru.

Kako saznajemo, s Anom je kontaktirala Branka, Darkova majka, i pitala je šta se dešava s novcem od osiguranja.

– Ana joj je tada ispričala da su je zvali iz osiguravajuće kuće i da su joj rekli da zbog alkohola i nedozvoljenih supstanci, koji su mu pronađeni u krvi, novac ne može biti isplaćen, jer osiguranje to ne pokriva. No, tada je Darkova majka izgovorila nešto što je Anu ostavilo u šoku. Ona joj je ispričala kako je kontaktirala sa stanarkom koja živi u stanu i rekla joj da ubuduće kiriju ne daje Ani, kao što je bilo do sada, nego da je šalje njima, jer im je tih 150 eura potrebno, s obzirom na to da dva puta dnevno dolaze iz Brestača u Beograd. Ana se složila s ovom njihovom odlukom, iako je niko nije pitao za mišljenje, već su na svoju ruku odradili cijelu priču – kaže izvor za Alo i dodaje da je ružno što se sada Ani pripisuje da je htjela da novac od osiguranja uzme za sebe, a njegovi roditelji dobro znaju da Darko ne daje nikakve pare za kćerkicu.

Pratite nas:
Šaban Šaulić žes
Ava Karabatić otvor