PočetnaAktuelnoOvoj pjevačici je petarda eksplodirala na grudima: Doživjela je takav šok da sada ima i veliki psihički problem

Ovoj pjevačici je petarda eksplodirala na grudima: Doživjela je takav šok da sada ima i veliki psihički problem

Milici Todorović je petarda eksplodirala na grudima na nastupu u Crnoj Gori! Pjevačica priznaje da ima fobiju od pirotehnike jer je nekoliko puta imala vrlo neprijatna iskustva.

– Kada smo imali nastup u Crnoj Gori, nije postojala nikakva ograda između bine i fanova i oni su počeli da bacaju petarde. Jedna mi je pukla na grudima, a druga mi je pala na nogu, pa mi je cijelo veče trnula. Takav sam šok doživjela da ne znam da vam opišem to stanje u kom sam se našla u tom momentu. Cijele večeri mi nije bilo dobro – priča Milica.

Tu nije bio kraj njenim mukama.

– Na jednoj proslavi bio je vatromet i ja sam se baš oduševila. I samo u jednom trenutku kad je pukao gore na nebu, oni ostaci su mi pali na glavu. Tako da sad bježim od svih prskalica u okruženju. Prosto, dobila sam fobiju od pirotehnike. Ne mogu non-stop da se stresiram, tresem i bježim kao pomahnitala, ali šta da radim, kad je takav posao – rekla je Milica.

 

Pratite nas:
Šest sati je trajal
Zvonki glas, emotivn