PočetnaAktuelnoPa, neka je sa srećom: Popularna pjevačica trudna! Samo su njima saopćili lijepe vijesti

Pa, neka je sa srećom: Popularna pjevačica trudna! Samo su njima saopćili lijepe vijesti

Pjevačica Maja Berović je navodno u drugom stanju.

Izvor blizak pjevačici kaže da je Maja navodno tek na početku trudnoće, a vijest o prinovi veoma je usrećila nju i njenog supruga Alena Dragosava sa kojim je u braku pola decenije.

Maja se dobro osjeća, pa tako još uvijek održava nastupe i puni klubove širom regiona, a kada će prestati sa svirkama još uvijek nije poznato.

Lijepe vijesti saopćila je za sada navodno samo svojim najmilijma.

Maja je ranije u javnosti govorila da ima veliku želju da se ostvari u ulozi majke, a kako je tada navodila, zbog karijere je čekala pravi momenat za to.

-Ima vremena za bebu! Još nisam spremna za to, karijera mi je na prvom mjestu. Na neki način, žrtvovala sam potomstvo zbog karijere ako tako može da se kaže. Mada, ako ćemo realno, još nisam ni osjetila da mi je trenutak za bebu. Kad mi proradi majčinski instinkt, radiću na bebi – rekla je ona za medije 2019. godine.

-Žene rađaju i u četrdesetima, pa nikada nije kasno. Neće mi proći vrijeme ako za tri ili četiri godine se odlučim na majčinstvo. Želim da radim i da nastupam, da snimam, to je moj posao i sa radošću ga radim. ali u neko dogledno vrijeme će se desiti i to proširenje porodice. Jedno, dvoje, troje, petoro djece – rekla je tada pjevačica, a koliko vidimo, planovi su joj se ostvarili, piše Kurir.rs.

Pratite nas:
Jelena Karleuša nov