PočetnaAktuelnoPandemija udarila i na džep Sergeja Ćetkovića: Niko ne može da predvidi šta nas očekuje

Pandemija udarila i na džep Sergeja Ćetkovića: Niko ne može da predvidi šta nas očekuje

Sergej Ćetković otkrio je kako slavi Prvi maj u krugu porodice.

Pjevač kaže da ne gubi vedar duh, kao ni nadu da će se život brzo vratiti u normalu.

-Prvi maj sam obilježio u svom domu, sa suprugom i kćerkama, u prijatnoj atmosferi, u razgovorima, igri i lijepim zajedničkim trenucima u kojima svi uživamo, uz dobru muziku i Kristinine slane i slatke specijalitete kojima ni Lola, ni Mila, ni ja ne možemo da odolimo. Sa prijateljima i rodbinom smo biti na vezi putem video poziva – kaže Sergej koji kaže da je rad od pamtivijeka održavao čovjeka.

-Uvek slavim rad. Nerad je nešto što ne poznajem, niti priznajem. Normalan život jeste zaustavljen, ali čak i u takvim okolnostima čovjek mora da pronađe načine da svoje vrijeme utroši na pravi način, baveći se nekim kreativnim stvarima koje mu pomažu da ne zapadne u dosadu, apatiju ili još gore depresiju, posebno u ovim danima izolacije koja svima teško pada. Posvećen sam muzici i radu na novom albumu, koji ću, kada sve ovo prođe, predstaviti publici – otkriva pjevač koji se prisetio djetinjstva i čuvenih uranaka.

Sergej ne krije da se trenutna situacija odrazila i na njegov budžet:

-Vjerujem da nema čovjeka koji nije pogođen ovom situacijom u svakom, pa i materijalnom smislu. Posao je za sada stao ali, kao što sam i rekao, vjerujem da će se ubrzo isplivati iz ove situacije i nastaviti dalje. Niko ne može da predvidi šta nas očekuje, jasno da će mnogo toga biti drugačije nego prije virusa, ali ostaje nam da budemo strpljivi i nadamo se najboljem.

Podijeli

Pratite nas:
Goca Tržan se zaigr
Kakva bruka: Đorđa