PočetnaAktuelnoPetnaest kandidata u dvostrukoj Pinkovoj igri: Mitrović spaja Pinkove zvijezde i Zadrugu!

Petnaest kandidata u dvostrukoj Pinkovoj igri: Mitrović spaja Pinkove zvijezde i Zadrugu!

Od 45 takmičara, koliko će ih ući u drugu sezonu “Zadruge”, njih 15 bit će anonimni, mladi pjevači i oni će se iz sedmice u sedmicu takmičiti u posebnoj emisiji za naklonost publike.

Trend da učesnici muzičkih takmičenja budu samo brojke, a članovi žirija glavne zvijezde, od septembra će pokušati da promjene čelnici televizije Pink. Prema njihovoj zamisli, budući pjevači imat će priliku da pokažu svoj talenat, karakter i kompletan personaliti tako što će boraviti 24 sata u rijalitiju i na taj način sticati popularnost.

– Prošle godine nismo imali takmičenje “Pinkove zvijezde” jer su svi resursi bili podređeni “Zadruzi” i smatrali smo da muzičko takmičenje ne bi dobilo dovoljno prostora. Naši gledaoci su tražili da što više prikazujemo “Zadrugu” i izašli smo im u susret. Pretpostavljamo da će tako biti i u narednoj sezoni, pa smo riješili da spojimo “Pinkove zvezde” s rijalitijem.

Bit će to jedan zanimljiv program za gledaoce, moći će da prate kako izgleda razvoj jedne muzičke zvijezde, pripreme za takmičenje i još mnogo toga. Ovo je samo još jedno u nizu iznenađenja koja pripremamo za naše gledaoce – rekao je „Kurirov“ izvor s ružičaste televizije, dodajući da će žiri u “Pinkovim zvijezdama” svake sedmice činiti različiti stručnjaci i poznate ličnosti.

Pratite nas:
Harisu Berkoviću pr