PočetnaAktuelnoPiksi sumnja da će ga prevariti: Duško i Jelena kupili kuću fudbalera, a on im ne da ključeve, evo šta se desilo

Piksi sumnja da će ga prevariti: Duško i Jelena kupili kuću fudbalera, a on im ne da ključeve, evo šta se desilo

Jelena Karleuša i Duško Tošić nisu isplatili još 500.000 eura od cjelokupnog iznosa od dva miliona eura za vilu na Dedinju, i to je jedini razlog što se do sada nisu uselili u novi dom, prenose srbijanski mediji.

Piksi čeka da mu Tošić na račun uplati preostalu sumu da bi mu dao ključeve u ruke.

– Kada su pregovarali oko kupovine vile, Duško je zamolio Piksija da ga isplati u nekoliko rata, u zavisnosti od toga kako bude primao uplate od kluba. Piksi je rekao da nema problema, a kako su prve dvije rate od po pola miliona legle na vrijeme, napravili su predugovor o vlasništvu koji su potpisali prošle godine. Međutim, Piksi je počeo sumnjati u isplatu cjelokupne sume pred treću ratu, koja je kasnila mjesec. Tek sredinom februara Duško je uplatio pola miliona, ali ključeve ni tada nije dobio – priča za medije dobro obaviješten izvor i dodaje:

– Duško mu je tražio ključeve da bi se uselio, ali mu je on tada rekao da će ključeve dobiti tek kada se isplati kompletna suma. Iako mu je Tošić obećao da će sve regulirati do maja, Piksi ne želi riskirati, nego je rekao da će po isplati dobiti ključeve u ruke, što se Dušku nimalo nije dopalo – završava priču izvor.

Pratite nas:
Seku Aleksić napali
Aleksandra Prijović