PočetnaShowbizPink prekinula koncert zbog djevojčice u publici: Izgubila sam svoju prekrasnu mamu, voljela bih zagrljaj

Pink prekinula koncert zbog djevojčice u publici: Izgubila sam svoju prekrasnu mamu, voljela bih zagrljaj

Jedna od najvećih pop zvijezda današnjice, Pink, na svojem je koncertu u Brisbaneu učinila neočekivan potez i zaustavila koncert zbog obožavateljice koja je stajala u publici.

Naime, 14-godišnja Leah Murphy u rukama je držala transparent na kojem je pisalo:

– Moje ime je Leah i imam 14 godina. Prošlog sam mjeseca izgubila svoju prekrasnu mamu. Voljela bih zagrljaj… Molim te.’ Leah je na Pinkin koncert trebala ići sa svojom majkom, no, nažalost, ona je preminula prije koncerta.

Pink je bila toliko dirnuta time što je vidjela, da je prvo naglas pročitala što piše na transparentu, a zatim se spustila među publiku i snažno zagrlila ovu djevojčicu. Nakon toga se 38-godišnja pjevačica potpisala Leah na ruku i uslikala s njom nekoliko fotografija prije nego li je nastavila koncert.

– Jako sam plakala, a zatim mi je Pink rekla: ‘Nemoj plakati, jako si lijepa. Sve će biti dobro – ispričala je Leah stranim medijim i dodala kako je Pink nevjerojatno draga i simpatična.

Budući da je Pink i sama majka te ima dvoje djece, nije ni čudo da ju je toliko dirnula poruka mlade djevojke koja je prerano ostala bez majke.

Pratite nas:
Severinine porno-fot
I poslije 25 godina