PočetnaAktuelnoPjevač Kemal Hasić: Nije mi se ništa dogovorilo! Živ sam!

Pjevač Kemal Hasić: Nije mi se ništa dogovorilo! Živ sam!

Jutros smo objavili vijesti da je na području Zenice došlo do povređivanja muškarca prilikom sječe šume, nakon čega je preminuo u kolima Hitne pomoći. Nesreća se dogodila u mjestu Vrtače jučer u 14.45 sati.

Kako nam je ranije kazao Elvedin Fišek, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, riječ je o muškarcu inicijala H. K.. Navodno se radi o 51.godišnjem Kemalu Hasiću.

Nakon što se pojavila ta informacija, a s obzirom da je nastradali istog imena i prezimena kao popularni folk pjevač Kemal hasić, među rodbinom i prijateljima ovog estradnog umjetnika, nastala je panika. Iako ovo nije namjerna dezinformacija ili lažna vijest mnogi su ostali u nevjerici.

Većina i ne čitajući tekst, već samo naslov, zaključila je drugačije pa su počeli kontaktirati porodicu pjevača da vide da li je sve ok.

 -Nakon što ste objavili tu vijest, telefoni nisu prestajali zvoniti. Svi se prepali jer su na prvu pomislili da je, ne daj Bože, riječ o meni. Zvali su moji najbliži članovi rodbine, tetka, rodice, brojni prijatelji, kolege sa estrade… Ma, nastao je haos. Iako je u tekstu tačno navedeno o kome je riječ, zbog naslova su pomislili da sam ja u pitanju. Hvala Bogu sa mnom je sve ok i niko se ne treba brinuti. Porodici nastradalog izražavam najiskrenije saučešće – kazao je folk pjevač Kemal Hasić za Hayat.ba.

Pratite nas:
Eso Balić iskoristi
Dinel Graca kaže da