PočetnaAktuelnoPjevač Lapsus benda: Krijem djevojku zbog njenih roditelja, a onda napravio nedopustiv lapsus

Pjevač Lapsus benda: Krijem djevojku zbog njenih roditelja, a onda napravio nedopustiv lapsus

Tajna Iz poštovanja prema njenoj porodici, ne želim da pričam o tome, ona vodi drugačiji život, pa što da je izlažem javnosti bez potrebe, kaže Emir Aličković

Frontmen ove veoma popularne bosanske grupe Emir Aličković toliko je nestrpljiv da od uzbuđenja samo pravi lapsuse tokom razgovora.

– Ne znam šta mi je posljednjih dana, ali hvata me euforija zbog novogodišnjeg nastupa, pa su mi i moji lapsusi zanimljivi. Eto, skoro sam na pitanje novinarke ko mi je omiljeni pisac, odgovorio Bane Opačić, jer sam ja pomislilo da me je pitala koji ti je omiljeni tekstopisac. Znam da su se svi zbog toga smijali, i meni je, kada sam shvatio šta sam rekao, bilo zanimljivo – objasnio je pjevač i otkrio zbog čega krije ljepšu polovinu.

– Zato što ima 13,5 godina. Eto još jedan lapsus, sad će i zbog toga da me osude. Šalu na stranu, ljepše mi je ovako kada se ne zna. Iz poštovanja prema njenim roditeljima, ne želim da pričam o tome. Ona ima porodicu, vodi drugačiji život, pa što da je izlažem javnosti bez potrebe – smatra Emir.

On je imao odgovor i na to koja mu se koleginica više sviđa – Jelena Karleuša ili Svetlana Ceca Ražnatović.

– Naravno Jelena. Ona je top. U svakom smislu mi je bliža. Ozbiljan je to lik. Žena zna znanje. Profesionalna je i odlična – kaže Emir.

Pjevač je skroman i kada su novogodišnje želje u pitanju.

– Volio bih da i sljedeća godina bude uspješna kao i ova. Spremamo nekoliko novih pjesama i vjerujemo da će publika odlično reagovati na njih. Dobro zdravlje i dosta posla se podrazumjeva, ali vjerujem da će sljedeća godina biti jedna od najljepših – poručuje Aličković.

Lapsus bend će novu 2020. godinu dočekati radno u Beogradu, gdje će do zore zabavljati brojne goste.

Pratite nas:
Rat pjevača i njego
Darka Lazića okitil