PočetnaAktuelnoPjevačica ne zna šta ju je snašlo: Sada je na odvikavanju, a evo kako je naručivao narkotike muž Tanje Savić

Pjevačica ne zna šta ju je snašlo: Sada je na odvikavanju, a evo kako je naručivao narkotike muž Tanje Savić

Tanja Savić vratila se na muzičku scenu u velikom stilu, ali u privatnom životu prolazi kroz najgori period dosad!

Poslije dugogodišnjih problema sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je bio zavisan od narkotika, morala je da donese tešku odluku!

On se, prema saznanjima, već neko vrijeme nalazi na liječenju u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Čišćenje organizma

Dušan je smješten na kliniku specijalizovanu upravo za bolesti zavisnosti. Detalje njegovog liječenja ekskluzivno ispričao nam je izvor blizak pjevačici.

– Tanja je insistirala na liječenju. Zbog droge su često imali probleme, ona to više nije mogla da podnese. Budući da je Dušan bez previše ubjeđivanja pristao na liječenje, proces je brzo započeo i evo traje već nekoliko nedjelja – kaže sagovornik i opisuje kako izgleda terapija kojoj je podvrgnut Jovančević.

– U Dušanovom liječenju ima nekoliko faza, nisam stručan s terminima pa ne mogu da detaljno objasnim. U pitanju je nekakvo čišćenje organizma od narkotika, čišćenje krvi, detoksikacija organizma, zatim audio-video terapija kojom se zavisniku stvara averzija prema drogi, farmakološka terapija, to znači da će piti lijekove, ali i razgovori s psihijatrom. Mora da se uspostavi normalan san, apetit, metabolizam, imunitet, a onda slijedi sagledavanje realnosti, uočavanje svojih grešaka. Na kraju mu se ugrađuje blokator, pa droga više nema nikakvo dejstvo ukoliko Dušan krene da je konzumira, ili mu se sloši – kaže izvor.

On dodaje i da je Jovančević u obavezi da nakon vremena provedenog na klinici, što je u prosjeku dva do tri mjeseca, redovno da se javlja psihijatru i da dolazi na razgovore.

Inače, otkrio je i da Tanja svog supruga redovno posjećuje, zajedno s djecom. Viđa djecu

– Dva puta nedjeljno su dozvoljene posjete, a Tanja dolazi redovno. Vodi i sinove kako bi viđali tatu, a pošto je to dobro opremljena klinika, djeci nije dosadno. Dušan tamo ima svoj apartman, ali i razne aktivnosti – bilijar, bazen, pa se dječaci igraju s njim – kaže izvor.

Novinari su kontaktirali Tanju, koja je, i prije nego što je čula pitanje, uputila na svog PR, rekavši da je na ona na odmoru. Pjevačicin predstavnik za medije Filip Belan nije se tokom jučerašnjeg dana javljao na pozive, piše Kurir.rs.

Prvi put se Tanjin suprug dovodio u vezu s narkoticima još 2016, kada je Bane Đokić, Savićkin tadašnji PR, objavio prepisku s Dušanom. U njoj se jasno vidjelo da Jovančević traži od Đokića da mu donese kokain.

– Je l’ imaš nekoga da mi donese tri grama, hajde častiću 50 eura ko donese. Je l’ imaš nekog? – pitao je Tanjin muž, na šta je dobio negativan odgovor.

– Ma odakle mi, je l’ si pametan? Stvarno nemam koga da zovem, niti sam zvao dosad – rekao mu je Bane.

Podijeli

Pratite nas:
Drastično promijeni
Sadik Hasanović otk