PočetnaAktuelnoPjevačica sa djecom napustila porodičnu kuću: Poslije razvoda plakala sam 6 mjeseci, nisam znala gdje sam

Pjevačica sa djecom napustila porodičnu kuću: Poslije razvoda plakala sam 6 mjeseci, nisam znala gdje sam

Goca Lazarević prije skoro tri decenije razvela se od čuvenog kompozitora Milutina Popovića Zahara, a kako je u javnosti nekada znala da kaže – razvod je najtraumatičnija stvar koja nekome može da se. Njoj je, kako je svojevremeno priznala, bilo potrebno nekoliko godina da se u potpunosti oporavi.

-Teško sam podnijela rastanak. Tada sam bila na vrhuncu muzičke karijere. Rekla bih da sam imala sve, ali nisam imala sreće. Nakon razvoda pola godine nisam znala za sebe, non-stop sam plakala i bila utučena, ogroman šok. Iselila sam se iz zajedničkog stana bez razmišljanja. Zaharu nije padalo na pamet da izađe, pa sam ja s djecom otišla u našu kuću koja nije bila dovršena. Preuzela sam brigu o sinu i kćerki, ali i Milutin je, naravno, pomagao kad je trebalo, bio je uvijek tu za njih. U tom periodu sam radila kao nenormalna, htjela sam da tugu izliječim poslom – rekla je Goca u jednoj emisiji.

Kako kaže, i dalje ne može da pronađe osobu koja će je voljeti onako kako ju je, po njoj, volio Zahar.

-Sa kakvim bi ti bila sretna sad?” pitala ju je jednom prilikom Sanja Marinković u emisiji, a ona joj je odgovorila nikad iskrenije: “Da me radi, k'o što bi rekli klinci! Da me radi, al’ mene niko ne radi – priznala je Goca.

Pratite nas:
Nataša Bekvalac pro
Ti si kao tele u ša