PočetnaAktuelnoPjevačica se odala prostituciji, pa ponižena: Evo šta joj je uradio policijski inspektor

Pjevačica se odala prostituciji, pa ponižena: Evo šta joj je uradio policijski inspektor

Srbijanski list “Alo” objavio je priču o poznatoj pjevačici koja je na vrhuncu svoje karijere zakoračila u svijet prostitucije i odala se poročnom životu iz kojeg je jedva uspjela da izađe.

-Riječ je o pjevačici koja je, pre skoro deset godina, uživala status jedne od najvećih nada domaće muzičke scene. Bila je prepoznatljivo lice sa TV ekrana, imala je pjesme koje su se puštale u svim klubovima i na svim radiostanicama, a mediji su skoro svakodnevno izvještavali o njenom ljubavnom životu budući da je bila u vezi sa poznatim i moćnim muškarcem – priča na početku razgovora za Alo izvor blizak pjevačici i dodaje:

-Kada je izgubila muškarca kojeg je najviše voljela, izgubila je i materijalu sigurnost koju joj je on pružao. Nakon njegove smrti nije joj bilo lako da se snađe u realnom životu i bilo joj je najvažnije da ponovo pronađe nekoga ko će paziti na nju. Tako je slučajno i upoznala čovjeka koji će je uvesti u svijet prostitucije – priča izvor i objašnjava:

-Prvih nekoliko puta joj je bilo veoma teško kada je trebalo da se sretne s klijentima, ali se poslije navikla. Bliskim ljudima je pričala da su je veoma zabavljale reakcije muškaraca koji su tek na vratima hotelske sobe shvatili da će noć provesti s jednom od najpopularnijih pjevačica sa domaće estrade. Ali bilo je i onih koje takve stvari nisu impresionirale i koji su se prema prostitutkama ponašali surovo – priča izvor i lista “Alo” objašnjava da joj je jedan takav klijent ostao u pamćenju.

-Riječ je o policijskom inspektoru koji je visokopozicioniran i koji je sve do skoro bio aktivan u službi. Oni malo stariji će sigurno znati o kome je riječ, budući da je često gostovao na televiziji i važio je za porodičnog čovjeka i muškarca od autoriteta i povjerenja. Međutim, istina je bila potpuno drugačija – priča izvor i dodaje:

-S njim je bila samo jednom jer se njihov susret završio onako kako ne treba. Prvi put je osjetila strah kada je bila sa njim jer ju je gledao kao što zver gleda svoj plen. S*ks sa njim je bio divlji, vezao joj je ruke lisicama, govorio joj da je k*rva, a potom ju je tukao po zadnjici i po licu. Na kraju je, kao životinja, urinirao po njoj – priča izvor na kraju.

Šokantna sudbina poznate srbijanske pjevačice uskoro neće biti tajna, a sve detalje iz njenog života moći ćete da pročitate u novoj knjizi Jasmine Ane “Elitna prostitutka” u izdanju “Alo medija sistema”, koja je u prodaji od 1. jula.

Podijeli

Pratite nas:
Zeničanin Samir Bur
Razvodi se glumica A