PočetnaAktuelnoPjevačica završila u bolnici: Lagala ljekare da se otrovala hranom, pa su ovo otkrili

Pjevačica završila u bolnici: Lagala ljekare da se otrovala hranom, pa su ovo otkrili

Danijela Vranić prošle je nedjelje primljena na jednu privatnu kliniku pod izgovorom da se otrovala hranom.

Međutim, ljekari su ustanovili da je pjevačici zasmetao alkohol koji je dan prije toga konzumirala u velikim količinama.

– Prošlog petka Danijela je došla kod nas u kliniku žaleći se da ima bolove u stomaku, slabost u organizmu, žaleći se da se otrovala hranom. Ljekarima je bilo sumnjivo to što im je rekla da nema dijareju već samo povraćanje, što nije karakteristično za trovanje hranom. Nakon što su joj uradili analize krvi, imali su šta i da vide. Ispostavilo se da je Danijela prethodnog dana mnogo popila i da je to očigledno zasmetalo njenom organizmu – kaže izvor za Kurir i dodaje:

– Ljekari su je potom pitali da li je pila alkohol, a Danijela je priznala da jeste, ali u malim količinama. Naravno, njima je odmah bilo jasno o čemu je riječ i da nema potrebe da se rade dalje analize. Dali su joj dvije boce infuzije, nakon čega je u boljem stanju napustila kliniku.

Danijela Vranić posljednjih godina je u medijskoj ilegali, a o njenom životu se vrlo malo zna.Podsjećamo, mediji su i ranije pisali da je Danijela imala problem sa alkoholom.

Pratite nas:
Zalijepila je komad
Staniji zakazana ope