PočetnaAktuelno‘Plakao sam u bolnici’: Darko Lazić o najtežem periodu, prinovi, ali i tome kako će lorena reagirati kad čuje da dobija brata

‘Plakao sam u bolnici’: Darko Lazić o najtežem periodu, prinovi, ali i tome kako će lorena reagirati kad čuje da dobija brata

U godini koja je na samom izmaku pjevač Darko Lazić preživeo je tešku saobraćajku, ali i saznao da će mu djevojka roditi sina. Pjevač za “Blic” sumira 2018. godinu i otkriva planove za 2019.

Kako bi sumirao 2018. godinu? Čega je dosta?

– Dosta je neozbiljnosti, dosta je gluposti, dosta je lažnih napisa. Sada će sve biti kako treba. Konačno sam se, što kažu ljudi, opasuljio. Bilo je ružnih, ali i lijepih stvari. Dosta se radilo, hvala bogu i nadam se da će se to nastaviti, uželio sam se pjesme. Pred sam kraj godine mi se desilo nešto ružno, ali poslije toga se desilo i nešto jako lijepo. Svakako će biti raznih dešavanja po kojima ću je pamtiti.

Da li sada znači da je došlo vrijeme za ljubav?

– Odavno je vrijeme za ljubav. Kod mene je uvijek vrijeme za ljubav. Kod mene je uvijek bilo ljubavi, a sada je vrijeme da se uozbiljim i počnem da gledam na život kako je trebalo odavno da gledam.

Kada ti je bilo najteže psihički? Koliko si plakao?

– Plakanja je dosta odavno. Naravno da sam i ja plakao u teškim trenucima u bolnici. To je normalno, što od bolova, što od nerviranja što se moji bližnji nerviraju. Dosta je toga. Sada idemo nabolje i sad samo osmijeh u 2019. godini.

Da li ste odabrali ime za sina?

– Imamo nekoliko imena u opticaju, ali još uvijek o tome ne razmišljamo jer je još rano. Ne bih još uvijek da ih otkrivam jer će neko da me preduhitri i da to ime (smijeh). Ali eto, mogu da kažem da će to sigurno biti lijepo ime.

Da li će svadbe biti prije ili poslije porođaja?

– Prvo porođaj, lagano. Sve ćemo polako.

Kako se sada osjećaš?

– Osjećam se odlično. Dobro napredujemo, zadovoljni su i doktori i moja porodica, a i ja, naravno. Jedva čekam da se potpuno oporavim.

Novu godinu i Božić provodiš u banji, hoće li biti nekih specijalnih želja za poklon?

– Vidjet ćemo, polako. Mislim da ću biti u banji. Ja sam već dobio najveći poklon za ovu godinu, dobit ću sina. A ako Deda Mraz svrati i donese paketić, neću se buniti.

Može li da se kaže da si u 2018. godini prošao od dna do vrha, prošao kroz pakao i da je svemu sada došao kraj?

– Tek idem na vrh. I tek ću da budem na vrhu.

Da li Lorena zna za bebu?

– Još ne zna, ali saznat će uskoro. Čujemo se redovno. Rekao sam joj da sam se povrijedio. Zna da imam zavoje na nozi, ali ne bih volio da se time opterećuje. Ona će biti presretna, da čuva bebu pogotovo. Ona non-stop voza bebice po kolicima. Voli ona to i bit će presretna.

Šta ćeš prvo da joj kažeš kada je budeš vidio?

– Samo ću dugo da je grlim.

Pratite nas:
Pogledajte kakvu zvj
Cijeli Sandžak na n