PočetnaDijasporaPogledajte dio atmosfere kakvu su u Americi napravili Enes Begović i Damme: Onda je mladog pjevača bakšišem počastio Jusuf Nurkić

Pogledajte dio atmosfere kakvu su u Americi napravili Enes Begović i Damme: Onda je mladog pjevača bakšišem počastio Jusuf Nurkić

Enes Begović već izvjesno vrijeme boravi u Americi gdje je na velikoj turneji. Ali tamo nije sam.

Zajedno sa popularnim Visočakom nastupa i jedna od najtraženijih pjevačica u dijspori Advina Begić. Ali to ne bi bio pravi dernek da se organizatori nisu potrudili da angažiraju još neke pjevače pa se Enesu i Advini na skoro svim koncertima pridružio i Damir Memišević Damme koji inače živi i radi u Americi.

Poseban je bio trenutak nakon utakmice koju su sinoć dobili naši „Zmajevi“ pa su se svi na koncertu u Americi kasnije veselili uspjehu naših nogometaša.

Onda su zajedno na bini mikrofon uzeli Enes i Damme i istinski „zapalili“ publiku. Svi su horski pjevali s njima. Bila je to do sada neviđena atmosfera o kojoj s ponosom priča Damme.

-Zaista mi je do sada bilo fantastično na svakom koncertu. I Enes i Advina su zaista više nego kolegijalni. Posebne riječi hvale svakako za Begovića. Sretan sam što sam opravdao njegovo povjerenje i, da budem iskren, dobio više nego dobre pohvale od njega nakon nekoliko zajedničkih nastupa – vidno zadovoljan priča nam Damme.

Damme ne samo da je oduševio Enesa Begovića nego i našeg košarkaša Jusufa Nurkića. I njemu za dušu Memišević je otpjevao nekoliko poznatih hitova, pa se Nurkić nije štedio, otvorio novčanik i ostavio „debel“ bakšiš ovom mladom pjevaču.

Pratite nas:
Potpuno je izludio:
Sejo Kalač za Ekspa