PočetnaAktuelnoPogledajte novi spot Jasne Gospić i uživajte u živopisnoj Marbelji

Pogledajte novi spot Jasne Gospić i uživajte u živopisnoj Marbelji

“Ti si, majko, kriva”, pjesma je autora Željka Subotića, jedinog autora koji za svoga života nije dobio nikakvo priznanje, a bio je jedan od najkvalitetnijih autora s ovih prostora. Njegove pjesme bili su svevremenski hitovi među kojima su “ I tebe sam sit, kafano”, “Mene je učilo vrijeme”….

  • Ostao je u sjeni, neprimijetan, tih i na kraju, zaboravljen. Svoje posljednje godine proveo je u siromaštvu, a to, sigurno, nije zaslužio. Čim sam  čula ovu predivnu pjesmu, znala sam da je to pjesma za mene. Mene je čekala! Ovakva pjesma svakako zaslužuje svoj vizualni identitet kojim se može dočarati ono o čemu govori. Nadam se da će se pjesma i spot svidjeti onima koji vole moju muziku,  rekla je Jasna Gospić.

Naime, Jasna je za spomenutu pjesmu ovih dana snimila videospot.

Svoj boravak i odmor u Marbelji, u Španiji, iskoristila je i za snimanje spota za pjesmu “Ti si, majko, kriva”, koja se nalazi na njenom aktuelnom CD-u “Muzici s ljubavlju”. Ujedno je ovo jedina solo pjesma na albumu dueta.

Prekrasne predjele Marbelje, njihove arhitekture stare stotine godina i sve ljepote ovog dijela Španije, Jasna je odlučila prikazati u svom spotu.

Napominjemo da je Jasna ove godine, upravo ovim albumom, proslavila 40 godina svoje karijere.

Pratite nas:
Kako je Eurokrem, sl
Lidija Bačić: Ne p