PočetnaAktuelnoPOGLEDAJTE VIDEO iz cluba „London“ u Maunzu, sve oči bile uprte u nekada estradni par: Zaljubljeno se gledali, ali je onda Rada progovorila o njenom odnosu sa Harisom

POGLEDAJTE VIDEO iz cluba „London“ u Maunzu, sve oči bile uprte u nekada estradni par: Zaljubljeno se gledali, ali je onda Rada progovorila o njenom odnosu sa Harisom

U clubu “London” u njemačkom gradu Mainz sinoć su odličan nastup imali su Rada Manojlović, Haris Berković i Peđa Medenica.

Njih troje učinili su da 1000 posjetilaca doživi nezapamćenu atmosferu.

Raspjevana i vesela Rada

Ovo fenomenalno druženje prvi je otvorio Haris Berković. Pjevao je hitove njegovih popularnih kolega, a tokom nastupa nije skidao osmijeh sa lica i bio je nesumnjivo tu večer miljenik kompletne ženske populacije u klubu.

Prepun club u kojem su pjevali Rada, Haris i Peđa

Vlasnica kluba Ivana Beganović i njen suprug Edin bili su odlični domaćini i svakom pojestiocu prilazili sa poštovanjem.

Ni Rada ni Haris nisu nam htjeli otkriti da li su u vezi, samo su se tajnstveno smiješili i cijelo vrijeme sjedili su odvojeno u bekstjedžu.

Amanda Dior i mađioničar Steffano sa Aleksandrom i Lejlom

Posebno zanimljivo je bilo kada su se zajedno pojavili na bini i otpjevali jedan duet. Ali bez obzira što u medijima govore kako između njih dvoje „ne sijevaju iskre“, obostrani pogledi dok su zajedno pjevali na bini, govore drugo. Jedno drugom su se smješkali, ali i svako malo je Haris hvalio Radu, pa ona njega.

Jedan od muzičara koji je bio u bekstejdžu rekao im je da konačno bar njemu kažu jesu li zajedno ili nisu. Na to se Berković samo nasmijalo, a Rada smješkajući odgovorila: „Ne, nismo u vezi!“.

Ivana, Haris i Predrag: Saradnja na zadovoljstvo svih

Među posjetiocima u clubu London tu večer bili su i poznati njemacki transvestit Amanda Dior, madjioničar Stefano, Lejla iz Tuzle, Aleksandra iz Rumunije…

Ekipa spremna za dobru zabavu

Pratite nas:
Šašićeva kćerka
Ljekari se Mirsadu b