PočetnaAktuelnoPOGLEDAJTE VIDEO / Zlati Avdić u Francuskoj ništa ne mogu ni „Žuti prsluci“: Žene okupirale pjevačicu, organizator iako povrijeđen nije htio otkazati feštu

POGLEDAJTE VIDEO / Zlati Avdić u Francuskoj ništa ne mogu ni „Žuti prsluci“: Žene okupirale pjevačicu, organizator iako povrijeđen nije htio otkazati feštu

Tamo gdje dođe Zlata Avdić, ne smije nedostajati dobre atmosfere, lijepih pjesama, zadovoljne publike… Jer da nije tako predana poslu kako jeste, onda Zlata sigurno godinama ne bi bila najtraženija pjevačica u dijspori. Sve je više traže za gostovanja i u BiH što je ovoj Zeničanki posebno drago.


Ovu subotu posebno će pamtii nekoliko stotina njenih fanova koji su došli na Zlatin nastup u francuski grad Annecy. Tamo je ova popularna pjevačica, vlasnica hitova poput: „Dijamant“, „Majka je jedna“, „Inat“, „pazi lomljivo“, „Ne treba mi to“, napravila opći dar-mar.

Nije puno trebalo, a da Zlata svojim i hitovima njenih kolega cijelu salu podigne na noge. Primjećujemo da je i ovoga puta u publici bilo ponajviše žena koje, bez obzira na obaveze, reče nam nekolicina njih, nisu mogle propustiti njen nastup jer su znale da će se dobro provesti. I nimalo se nisu pokajale.

Na čelu organizacije ovog nastupa je Organizacija „Balkan music“ i Esmerald Smajić. A, Smajić iako je jučer slomio ruku pa i danas trpi jake bolove, ipak nije htio otkazati ovu feštu jer je znao da će Zlata napraviti jednu od najboljih zabava.


Kada je na društvenim mrežama objavila da tamo pjeva ove subote i da su ulaznice gotovo sve rasprodate, na društvenim mrežama mogli smo pročitati i simpatične komentare poput onih: „Ma tebi zlato ni „žuti prsluci“ ne mogu ništa“. Našali su se tako njeni fanovi osvrćući se na trenutnu situaciju u toj zemlji u kojoj već dugo ne jenjavaju protesti.


Uz Zlatu na sceni se pojavio i mladi pjevač Mersed Hodžić koji je zajedno s njom dao sve od sebe da publici ovu subotu učine nezaboravnom.

Zlata je u Francuskoj s našim novinarom Batom Šišićem za „Ekspanziju“ razgovarala o svemu pomalo. Šta vam to ima poručiti, pogledajte u videu:

Pratite nas:
Karleuša i Ceca god
Za njega nema prepre