PočetnaAktuelnoPokušala da zavede moćnog direktora: Zadrugarka proganjala Sašu Popovića

Pokušala da zavede moćnog direktora: Zadrugarka proganjala Sašu Popovića

Učesnica “Zadruge 3” Iva Grgurić (24) cijelog prošlog ljeta jurila Sašu Popovića (65) dok je on bio na Hrvatskom primorju.

– Volim starije i imućne muškarce. Saša je idealan za mene – rekla je Iva prijatelju.

Naime. U javnost je procurila njihova zajednička fotografija, a starletin prijatelj je ispričao kako je Iva pokušala da zavede jednog od najmoćnijih ljudi domaćeg šou-biznisa.

– Svima nama je rekla da joj javimo čim negdje vidimo Sašu. Tako je dojurila kad smo joj rekli da Popović sjedi sam u jednom kafiću. Sjela je za susjedni sto i vrebala priliku da započne razgovor. Rekla mu je da ga stalno gleda u “Zvezdama Granda”, da ga obožava i da bi voljela da se bolje upoznaju. Primakla je stolicu i zamolila me da je slikam sa njim – priča izvor za Informer.

– Saša se iznenadio, ali je prihvatio da se slikaju. Iva nije gubila vrijeme i zatražila mu broj telefona da bi mu poslala tu fotku. On se samo nasmijao i rekao joj da žuri jer ga kod kuće čeka supruga Suzana.

Rijaliti zvijezda se tu navodno nije zaustavila. Iva je, prema riječima njenog prijatelja, uspjela da nabavi Sašin broj telefona.

– Slala mu je poruke u kojima mu je priznala da joj se sviđa i da želi da se vide, ali joj on nijednom nije odgovorio. Ko zna, možda to i nije bio njegov broj. Obilazila je plažu svaki dan nadajući se da će ga ponovo sresti, ali joj to više nije pošlo za rukom jer je krajem ljeta ušla u “Zadrugu” – rekao je izvor.

Pratite nas:
Stefan Živojinović
Promoviraju vjerske