PočetnaAktuelnoPonovo na okupu: Prva zajednička fotografija Anabele i Andreja nakon razvoda

Ponovo na okupu: Prva zajednička fotografija Anabele i Andreja nakon razvoda

Andrej Atijas objavio je zajedničku fotografiju sa bivšom suprugom, pjevačicom Anabelom Atijas, a društvo im je pravila njihova kćerka Blankica.

Bivši supružnici sa nasljednicom uživali su u večeri, u jednom beogradskom restoranu koji se nalazi nedaleko od stana u kome, nakon razvoda, žive pjevačica i njihova kćerka.

Anabeli i Andreju je ovo prva zajendička fotografija nakon razvoda, a kako je pjevačica isticala, ostali su u prijateljskim odnosima i trude se da na Blankicu ne utiče njihov razvod.

– Vrijeme je radilo za nas, nije to bilo preko noći, ni neka nagla odluka, to je bilo procesuirano i postepeno. Ni malo nije lako, ni za pohvalu, jedna porodica je ponovo rasturena. Ne znači da nećemo biti najbolji prijatelji, bolji nego u braku, zarad svog djeteta koje je predivno i koje to zaslužuje. Najmanje je ljubav ugašena, mi smo pod pritiskom od kada smo zajedno. Borili smo se kao lavovi, ali se izgubila ta neka bliskost, ta neka energija, kao da su se udaljile dvije duše – rekla je Anabela nakon ravoda.

Pratite nas:
Maid Hećimović u p
Nova drama Bojana To