PočetnaAktuelnoPopularna pjevačica gostovala u clubu “Sunset At Night: I da hoće, Dragani Mirković publika ne dozvoljava da stane

Popularna pjevačica gostovala u clubu “Sunset At Night: I da hoće, Dragani Mirković publika ne dozvoljava da stane

Nakon nešto više od godinu dana, popularna Dragan Mirković ponovno je gostovala u clubu “Sunset At Night“ koji uskoro mjenja ime u „Parlament“. Potpuno renoviran i sa novom ponudom ovaj club ugostio je skoro 1.000 posjetilaca koji su došli da uživaju u ljepoti glasa popularne Gage, u njenom osmjehu i pregršt lijepih riječi koje je uputila njenim fanovima. Nizali su se hitovi kako stari isto tako i novi,a sa Draganom su pjevali svi.

Mnogobrojni posjetioci su danima unaprijed rezervisali mjesta i stolove za ovaj muzički spektakl,a dolazili su i iz susjednih gradova poput Wiesbaden-a, Mainz-a, Frankfurta, Mannheima-a, pa čak iz iz Kölna i Düsseldorfa.

-Kako je lijepo vidjeti ovaj sav narod koji dolazi da me sluša. Mislim da sam ja jedna jako sretna osoba koja ima vjernu publiku koju ja nesebično cijenim i poštujem. Zaista sam sva sretna kada vidim da i oni koji se nisu ni rodili bili, a kada su moje prve pjesme nastajale, te iste pjevaju zajedno sa mnom – kratko nam je rekla Dragana.

I ovaj put iza njenih leđa na bini je stajao njen bend sačinjen od trojice vrsnih muzičara, bubnjara, gitariste i klavijaturiste.

Na samom kraju njenog prvog bloka Dragani se na bini pridružio popularni reper Vuk Mob  s kojim Dragana ima veliki hit“Proklet rođen“. Nakon što su krenuli prvi taktovi te pjesme publika je „poludjela“ i tako je Dragana još jednom pokazala da sve što snimi nailazi na odličan prijem publike i njenih fanova.

-Sretan što sam uspio snimiti duet sa Draganom Mirković i mislim da je to zaista na neki način vrhunac moje dosadašnje karijere – rekao nam je Vuk Mob nakon nastupa.

Ivanka Šimić  Kajinić, vlasnica „Pflegedienst Ivanka“iz Frankfurta, došla je sa njenim radnicima, a zahvaljujući Dragani i njenim pjesamam tu večer se za njihovim stolom točio alkohol u velikim količinama.

-Dragana je nešto najbolje što se desilo regionalnoj i Balkanskoj estradi -kratko nam je rekla Ivanka.

Nesumnjivo da nakon 34 godine estrade i sa 50. godina života Dragana ne namjerava još da stane, a po reakciji njene publike to ne smije ni da pomisli.

Pratite nas:
Fotografija Megan Ma