PočetnaDijasporaPoslala bivšem dečku jednu fotografiju, a onda je on počinio stravično ubistvo

Poslala bivšem dečku jednu fotografiju, a onda je on počinio stravično ubistvo

Britanka Sarah Bramley (29) je priznala da je podstakla svog bivšeg dečka na nasilje, koje je završilo ubistvom, tako što mu je poslala fotografiju spolnog odnosa s novim ljubavnikom.

Bramley se na sudu izjasnila krivom za “podsticanje ili pomaganje u izvršenju krivičnog djela”.

Naime, ona je svom bivšem dečku, 33-godišnjem Davidu Sondersu poslala fotografiju se*sa s 34-godišnjim novim dečkom Michaelom Losonom, prenosi Mirror.

Vrlo brzo pošto je dobio fotografiju, Sonders je izgubio kontrolu i iz ljubomore kuhinjskim nožem ubo u srce Losona, inače oca jednog djeteta. Loson je umro od jednog uboda, a Sanders je zbog ubistva dobio doživotnu kaznu zatvora, s minimalnim trajanjem od 22 i po godine.

Posle spolnog odnosa s Losonom i pošto je poslala fotografiju Sandersu, Bramley je, navodno, ošamarila Losona naredivši mu da napusti kuću.

– Upravo sam udarila momka u lice jer nije htio da ode kući. U šta sam se to upetljala? – navodno je napisala u poruci Sandersu i rekla mu da je Loson van kuće i da slobodno može da “razbije tu p***u”.

Bramli je tvrdila da je mislila da će Sonders samo da prebije Losona, a ne i da ga ubije.Sonders je priznao ubistvo i pokušao da umanji trajanje kazne tvrdeći da nije ponio sa sobom nož i da nije namjeravao da ubije Losona. Bramley je odobrena kaucija, a prijeti joj do šest mjeseci zatvora.

Pratite nas:
Terminator kida u os