PočetnaAktuelnoPoslije 10 godine hoće da je ostavi bez ičega? Emina s bivšim na sudu zbog 20 miliona eura, evo kako je sandal isplanirao da je zavrne?

Poslije 10 godine hoće da je ostavi bez ičega? Emina s bivšim na sudu zbog 20 miliona eura, evo kako je sandal isplanirao da je zavrne?

Emina Jahović navodno ratuje sa bivšim mužem Mustafom Sandalom zbog imovine vrijedne 20 miliona eura!

Emina će se danas na sudu u Istanbulu suočiti sa turskim pop pevačem, s kojim već tri godine ne može da se dogovori kome će poslije razvoda pripasti kuća i muzički studio.

Kako prenosi Informer, bivši supružnici najveću bitku vode oko vile na Bosforu vredne 16 miliona eura i studija koji su kupili za četiri miliona eura.

-Emina je bijesna na Sandala jer pokušava da je ostavi bez ičega iako su u braku bili deset godina. Problem je što Mustafa traži da se te dvije nekretnine prodaju i da veći dio novca od prodaje pripadne njemu! Emina je zato angažovala nekoliko advokata koji će pokušati na sudu da dokažu da je riječ o imovini stečenoj u braku, koju ne može da otuđi bez njene saglasnosti – priča dobro obavješteni izvor i dodaje da Emina ne želi da napusti kuću u kojoj su živjeli sa sinovima Jamanom i Javuzom.

-Ta vila je jedna od najljepših u Turskoj. Ima dva bazena, golf teren, teretanu, šest spavaćih soba i prelijep pogled na grad. Emina traži da tu nastavi život sa dječacima, dok Mustafa želi da je proda i kupi stanove. Pored luksuzne vile, pjevači ratuju i oko muzičkog studija, koji su zajedno kupili za četiri miliona eura.

-Emina je u njemu provodila najviše vremena i tu su nastale sve njene pjesme posljednjih godina. Zato smatra da studio treba da joj pripadne poslije razvoda. Dosta je uložila u njega i ni u najgorem košmaru nije mogla da sanja da će Mustafa pokušati da joj ga oduzme. Sve što je zaradila u braku od pjesama, reklama i kozmetičke linije stavljala je na zajednički račun u banci. A za to vrijeme je Mustafa svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune. Niko osim njega ne zna koliko je novca na taj način sakrio od Emine – objašnjava sagovornik.

Borba za pravdu Emina Jahović pred suđenje sa Mustafom poručuje da je istina na njenoj strani.

-Vodim sudski spor sa Mustafom, ali ne želim da govorim o detaljima. Nadam se da će pravda da pobijedi. Jer ne borim se ja ovde samo za sebe već i za sve žene koje su u istoj situaciji – kaže pevačica.

Ni njen bivši muž nije bio raspoložen da govori o njihovom ratu za milione.

-Emina je majka moje djece i ja je poštujem – poručuje turski pjevač.

Pratite nas:
Mustafa Sandal se po
Ovdje će se suditi