PočetnaAktuelnoPoslije haosa sa slikama, javnost bruji o Severini: Od konobara do kralja bakra, pjevačica je imala buran ljubavni život

Poslije haosa sa slikama, javnost bruji o Severini: Od konobara do kralja bakra, pjevačica je imala buran ljubavni život

Severina Kojić iza sebe ima veoma buran ljubavni život. Naime, ona je bila u emotivnim vezama sa muzičarem, konobarem, preduzetnikom, “kraljem bakra”, a na kraju se udala za Igora Kojića, bivšeg menadžera fudbalera i sina Dragana Kojića Kebe.

Nikada nije krila svoj privatni život, a njen prvi momak koji je dospio u javnost bio je pjevač grupe “Kojoti”, Alen Marina. Njih dvoje su imali veoma burnu vezu, pa su se početkom devedesetih i vjerili.

Alen je tako ponio titulu prvog Severininog vjerenika. Međutim, ubrzo su se i razišli bez velike medijske pompe. Tokom lketnjeg perioda 2004. godine procurio je snimak sa jahte Severininog bivšeg dečka Milana Lučića, koga je od javnosti krila kao zmija noge s obzirom na to da je on bio oženjen i čekao treće dijete. Tada je pjevačica bila vjerena za preduzetnika Srećka Vargeka s kojim je poslije nekoliko mjeseci raskinula vezu.

Severina je bila zaljubljive prirode, pa je već naredne godine našla novu srodnu dušu. Pjevačica se zagledala u preduzetnika Matu Čuljka koji je tada imao 26 godina i s njim uplovila u romansu, ali to nije potrajalo. Razišli su se poslije više od godinu dana veze. Severina je tada tvrdila da su okončali vezu i vjeridbu u sasvim normalnim okolnostima i da za njihov raskid nije “kriva” treća osoba.

No, ovdje se ne završava lanac njenih ljubavnih veza. Severina je potom počela da se zabavlja sa Slavkom Šainovićem 2008. godine, koji ju je također vjerio. Ali ni ta ljubav nije potrajala. Imali su velike planove, počeli su čak da grade i kuću, isplanirali i raspored soba, ali poslije dvije i po godine su se rastali i to zbog Milana Popovića, “kralja bakra”.

S njim se Severina upoznala kada je pjevala upravo na proslavi njegovog rođendana. Podarila mu je i sina Aleksandra. Ali njih dvoje nisu mogli da funkcionišu, pa su se godinu dana kasnije razišli. Tada su počeli u sudski sporovi između bivših partnera koji traju i danas, objavio je Kurir.

Čovjek koji je uspio da “zarobi” njeno srce jeste Igor Kojić, za koga se udala poslije kratke veze i to 2015. godine. Njih dvoje imaju veoma skladnu vezu, a niko se nije pojavio da bi uzburkao osjećanja prema Kojiću. Ovo je možda Severina prava srodna duša i čovjek njenog života, budući da su sve njene veze do sada kratko trajale.

Pratite nas:
Poznata svjetska TV
Šako Polumenta brut