PočetnaMuzikaPoslije Trebinja, Karleuša se obratila kandidatkinji iz Srebrenika: Ti, za razliku od njih koji žive tamo, imaš 3 grama mozga

Poslije Trebinja, Karleuša se obratila kandidatkinji iz Srebrenika: Ti, za razliku od njih koji žive tamo, imaš 3 grama mozga

Dada Mešaljić iz Srebrenika zaludjela je studio ZG svojom energijom, kada je izvođenjem pjesme “Afrika” Slađe Alegro podigla atmosferu do usijanja, pa sebi obezbijedila svih 6 glasova. Međutim i pored svih pozitivnih kometara koje je dobila, Jelena Karleuša uputila je uvredu na račun mjesta u kojem živi takmičarka.

“Vrcava” 21-godišnja djevojka “prevarila” je žiri, kako je to izjavio Saša Popović, jer je svojim šarmom uspjela da zaludi sve, i pored nedostataka koje ima u pjevanju.

-Pjevaj šta ti se pjeva, i koliko to možeš, ti si jedina od svih ovdje prava “Zvezda Granda” – izjavio je Bosanac koga je oduševila Dada.

-Dado, ono što se meni sviđa kod tebe je da si jako inteligenta i mislim da si jako opasna za svoje godine. Dobila si svih 6 glasova na svoju inteligenciju, ti si pravi pokazatelj da su energija i inteligencija ključni faktori za uspjeh u šou biznisu, a ti imaš oba. Imaš malo više od 3 grama mozga što je jako interesantno za djevojku od 21 godine, iz Srebrenika, eto ko bi rekao? – rekla je Karleuša, pa ponovo udarila tamo gde ne treba, kao u slučaju sa Hercegovkom, Mirom Medan.

-Misliš da ima pametnih i tamo, jel? – prekinuo ju je Bosanac aludirajući na pređašnju situaciju, koja je uzdrmala region.

Podsjetimo, takmičarka Mira Medan dobila je oštre krtike na račun svog izgleda uz komentar “Da li vi tamo u Trebinju imate struju i internet”, na šta je suprug takmičarke Milorad Medan odgovorio pop divi “Imamo internet, vidjeli smo tvoju bruku i sramotu”, prisetivši se seks skandala čiji je glavni akter bila upravo Jelena Karleuša.

Pratite nas:
Rada Manojlović pon
Rizo Hamidović pamt