PočetnaAktuelnoPosljednja porodična fotografija Šaulića nastala je 5 dana prije nesreće: Kćerka se ušuškala u najljepši zagrljaj pa se od srca nasmeijala

Posljednja porodična fotografija Šaulića nastala je 5 dana prije nesreće: Kćerka se ušuškala u najljepši zagrljaj pa se od srca nasmeijala

Šaban Šaulić preminuo je 17. februara u povratku iz Njemačke, gdje je imao nastup. U auto u kojem se vozio zakucao se automobil kojim je upravljao pijani vozač, koji prema nezvaničnim informacijama nije imao vozačku dozvolu.

Samo pet dana prije stravične nezgode u kojoj je kralj narodne muzike izgubio život, njegova mezimica Ilda Šaulić objavila je na svom Instagram profilu fotografiju sa majkom i sestrom, te je potpisala: “Porodica”.

Žene Šaulić nisu mogle ni da slute kakva će ih tuga zaviti u crno. Nijedna od njih još uvijek ne može da se pomiri sa time da njihovog Šabana više nema.

Šaban Šaulić sahranjen je 22. februara na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana. Dan poslije sahrane, sestre Šaulić čučnule su pored očevog groba, pa zapalile cigaretu – što su najviše voljele da rade sa Šabanom.

Pratite nas:
Nije volio automobil