PočetnaAktuelnoPosljednje riječi Marinka Rokvića slamaju srca: Okupio sinove oko sebe, evo šta im je rekao

Posljednje riječi Marinka Rokvića slamaju srca: Okupio sinove oko sebe, evo šta im je rekao

Pjevač Marinko Rokvić preminuo je nakon duge i teške bolesti, a njegova porodica danima je neutješna.

Rokvić je sahranjen na Novom bežanijskom groblju u pratnji prijatelja, kolega i porodice.

Marinko je navodno imao posljednju želju, da dane pred smrt provede u porodičnoj kući na Košutnjaku, što su mu i ispunili. Sada su navodno otkrivene i koje su posljednje riječi bile koje je Marinko izgovorio pred smrt.

-Nije mu bilo lako da govori jer je bolest bila kao neman, ali je Marinko našao posljednji atom snage da se obrati sinovima – započinje izvor za Scandal i dodaje:

-Zamolio ih je obojicu da ostanu skromni, složni i da se uvijek nađu jedan drugom. Posebno ih je zamolio da brinu o majci i da svojoj djeci pričaju kako ih je deda volio više od ičega na svijetu. Naglasio im je da i sa polubratom ostanu uvijek u dobrim odnosima jer krv nije voda, a na kraju svima ostaje samo porodica. Obojici se i zahvalio što su bili divni sinovi na koje je ponosan i što ga nikad nisu brukali ili iznevjerili. Rekao im je i da čuvaju svoje supruge i djecu i da ih nauče da je porodica najvažnija. Zamolio ih je i da mu oproste ako ih je nekad uvrijedio ili možda bio previše strog pravdajući se da je to bilo iz najbolje namjere.

-Nikola i Marko su jedva izdržali, nisu htjeli pred njim ni suzu da puste jer je i on bio nasmijan dok je trpio najgore bolove, ali čim su izašli iz sobe gdje je pjevač ležao, jecali su obojica. Mnogo im je teško, mlad je Marinko otišao, mogao je još da živi… Međutim, sudbina je surova, a život mora da ide dalje koliko god da je teško – završava izvor.

Pratite nas:
Žalila se na bol u
Christian Schwarz- S