PočetnaAktuelnoPotpuno je izludio: Rada u javnosti urlala na Harisa

Potpuno je izludio: Rada u javnosti urlala na Harisa

Rada Manojlović i njen partner i kolega Haris Berković uvijek su u javnosti odmjereni i pristojni.

Međutim, kako piše magazin Svet, Rada je nedavno pobjesnila zbog Harisovog neprofesionalnog ponašanja, pa mu je pred svijetom očitala lekciju.

Rada i Haris su zajedno nastupali u jednom klubu u Švicarskoj, koji je prošao odlično, ali nakon nastupa nastala je drama.

– Rada i Haris nikada se ne svađaju na javnim mjestima, uvijek su fini i pristojni, ćaskaju ili slušaju muziku na telefonu, ali ovog puta su krenuli da se raspravljaju na samoj kapiji. I kad su ušli u avion, opet je krenula svađa. Rada je urlala na njega, jer je ona pjevala pola sata duže zato što se Haris nije popeo na binu kad je trebalo, pa je ona morala da nastavi da pjeva. Haris joj je je objašnjavao da se to više neće ponoviti i pravdao se da u bekstejdžu nije imao predstavu koliko je sati i da je potpuno zaboravio da treba da se popne na binu. Menadžer ih je smirivao i pričao da tu raspravu ostave za kasnije kada dođu kući, jer avion nije mjesto za obračun, ali Rada je govorila da poslije neće imati snage da to raspravi, jer će odmah leći u krevet, pošto je preumorna. Svi u avionu su ih gledali, a još gore je to što je na letu bilo još njihovih kolega pjevača koji su ostali u čudu.

Pratite nas:
Prijatelji i porodic
Pogledajte dio atmos