PočetnaAktuelnoPotresna poruka pjevača koji je prešao na islam: Vi koji mi prijetite, učinili bi mi uslugu da me ubijete

Potresna poruka pjevača koji je prešao na islam: Vi koji mi prijetite, učinili bi mi uslugu da me ubijete

Poznati crnogorski pjevač Bojan Tomović prešao je na islam. Tomović je odlučio da promijeni ime u Ammar Moštrokol.

Odluka crnogorskog pjevača Bojana Tomovića da prijeđe na islam izazvala je burne reakcije u regionu. Bilo je i pozitivnih i negativnih komentara na odluku ovog pjevača koji je nedavno otkrio da boluje od bipolarnog poremećaja.

Jutros rano pjevač se nakon brojnih reakcija oglasio na svom profilu. Objavio je status uz naslov: „Bujrum, ubijte me, baš bi me za***ali!“.

-Hvala vam svima na podršci, lijepim željama i dobrodošlici u mom novom i nadam se bar malo ljepšem životu. A ovi fanatici koji mi prijete i proklinju me, a inače su “veliki vjernici” koji tetoviraju krstove gdje god stignu, čak i na guzicu, kače brojanice i na onu stvar, prde u crkvi i podriguju dok pale svijeće za zdravlje i mole Boga za pamet, nek gledaju svoja posla, a mene već jednom nek ostave na miru. Pa šta hoćete od mene više. Ja za svojih 37 godina nisam doživio toliko uvreda, prijetnji i kletvi kao ovih dana. Treba da vas je sramota. Do jučer ste me nazivali “sektaš”, zato što podržavam Crnogorsku Pravoslavnu Crkvu i podržavat ću je vazda, sad me vrijeđate, proklinjete i prijetite jer sam po vama “poturica”. E pa bolje i “poturica”, nego izdajica!

Ja sam kao i svi pravi Crnogorci, bez obzira na vjeru, protiv crnogorskih izdajnika koje izgleda i dalje najviše boli što je Crna Gora NEZAVISNA i multietnička država, svih vjera i nacija.

  1. S. Crnogorac brat je mio, bilo koje vjere bio, i šaljemo pozdrave svima, gdje god dobrih ljudi ima… Selam od vaseg Ammara/Bojana – napisao je pjevač i zaključio svoj status sljedećom porukom:

-Vi koji čekate uživo prijenos moga sunećenja čisto da znate da džaba čekate jer sam ja obrezan još kad sam imao 3 godine zbog zdravstvenih problema. Za vašu informaciju, alkohol ne pijem uopšte, svinjsko meso ne jedem godinama, kao klinac sam bio zaljubljen u Fahretu Jahić, tako da je izgleda bilo suđeno da Bojan postane Ammar.

Vi što prijetite da ćete me ubiti, samo izvolite. Učinili bi mi uslugu jer ja ionako više nemam šta da izgubim… Ja se ne plašim nikoga i ničega, smrti najmanje, tako da bujrum – završio je on.

Podijeli

Pratite nas:
Izgubio ravnotežu:
Za Eminu Jahović lj
})(jQuery)