PočetnaAktuelnoPoznata glumica balkana udavala se čak tri puta: Ljubavni život buran, a trudnoća dar od Boga

Poznata glumica balkana udavala se čak tri puta: Ljubavni život buran, a trudnoća dar od Boga

Život Svetlane Cece Bojković obilježio je rastanke i emotivne ljubavne priče.

Njen privatni život je bio uzbudljiv i nepredvidiv. Uživala je u tri velike ljubavi, od kojih je svaka bila posebna na svoj način.

Prvog supruga, Miloša Žutića upoznala je kada ju je spremao za Akademiju.

– Pri kretanju u tom smjeru sve mi se događalo brže nego što je to uobičajeno. Dvije godine poslije upisa na Akademiju bila sam, još kao student, po odluci Bojana Stupice, primljena za stalnog člana ansambla Jugoslovenskog dramskog pozorišta! I te 1968. godine igrala sam u sedam premijera(!), a imala sam i osmu, ličnu: udala sam se za glumca Miloša Žutića. Potom sam, 1970, diplomirala, a vrlo brzo, krajem 1972, donijela sam na svijet Katarinu, moju Kaju – rekla je ranije za “Politiku” Svetlana i objasnila da je imala problem sa trudnoćama.

– Jako sam željela da rodim, a imala sam, prije toga, probleme sa trudnoćama. Zato sam ovu trudnoću prihvatila kao dar od Boga. Bila sam vrlo sretna. Tokom ove trudnoće imala sam samo pozitivne misli. A porođaj sam doživjela kao kosmički doživljaj. Jer, ne postoji ništa na ovom svijetu što može da se poredi sa trenom kad sam čula prvi plač moje Kaje… – rekla je Ceca Bojković.

Njen prvi suprug preminuo je 1993. godine, a sa drugim, Mucijem, bila je sve do njegove smrti 2004. godine. godine 2011. udala se treći put, za diplomatu Slavka Kruljevića.

Pratite nas:
Udaje se članica ž
Ubijeni 'kasapin' vi