PočetnaAktuelnoPoznata pjevačica od paljenja Mercedesa živi u strahu: Pod velikim smo stresom, kćerka stalno plače, bojimo se

Poznata pjevačica od paljenja Mercedesa živi u strahu: Pod velikim smo stresom, kćerka stalno plače, bojimo se

Pjevačica Maja Marijana nedavno je doživjela ogromnu neprijatnost kada joj je automobil mercedes zapaljen na parkingu ispred zgrade gdje živi sa porodicom.

– Na kameri smo vidjeli dvojicu koji se muvaju oko auta, bilo je oko petnaest do dva 22. aprila. Prvo smo mislili da obijaju kola, a onda smo vidjeli da gori auto. Kćerka i ja smo izletjele na terasu, počele da vrištimo, bilo je strašno. Nisu to prijatne situacije, nisam mogla da vjerujem mislila sam sanjam. Ne mogu to da gledam, potresa me. Vatrogasci i policija su brzi došli. Moglo je sve da eksplodira – ispričala je Maja Marijana.

– Svašta mi je prošlo kroz glavu. Ja nisam se nikome nikada nigde se nisam zamjerila. Postoje ljudi koji imaju finansijske obaveze prema mojoj porodici. Nekoliko njih. A ne mogu da tvrdim ko je. Imam sjedim svima na glavi dok se ne otkrije ko je – ispričala je Maja Marijana.

– Nisam u tom filmu. Povukla sam se iz javnosti, a ovo mi jako crpi energiju. Moja mlađa kćerka je još dijete, pod stresom je, plači jer ne znamo šta je ko je na šta sve spreman – kazala je.

Podijeli

Pratite nas:
Ilda Šaulić raspla
Košarkaš otkrio is