PočetnaAktuelnoPoznati glumac i voditelj izudarao penzionera: Vinka Štefanca kaznili sa 160 KM

Poznati glumac i voditelj izudarao penzionera: Vinka Štefanca kaznili sa 160 KM

Policija je o sukobu 17. augusta u Zagrebu napravila zapisnik, a Prekršajni sud u Zagrebu proglasio ga je krivim jer je “remetio javni red i mir”.

Vinko Štefanac (49) udario me dlanom po glavi i razbio mi naočale. Pao sam na tlo, a on je nastavio sa šutiranjem. Udarao me po prsima, nogama, glavi… Prošla su tri mjeseca, a rane su i dalje vidljive. Udarao me 20 minuta. Sve dok nije došla policija, ispričao nam je napadnuti M.G. (podaci poznati redakciji).

Policija je o sukobu 17. augusta u Zagrebu napravila zapisnik, a Prekršajni sud u Zagrebu proglasio ga je krivim jer je “remetio javni red i mir”.

Štefanac je bio najpopularniji prije desetak godina, kad je vodio talent showove, poput “Hrvatskog idola”, “Supermilijunaša”, “Story Supernova Music Talentsa”… Diplomirao je i magistrirao na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Glumio je i u brojnim sapunicama, poput “Prava žena”, “Larin izbor”, “Najbolje godine”, “Ponos Ratkajevih”, “Obični ljudi”…

Za ovaj incident kažnjen je sa 600 kuna, odnosno 160 maraka, a mogao je dobiti i do 30 dana zatvora. Prema sudskim spisima, Štefanac se vozio biciklom Prilazom baruna Filipovića, kad mu je penzioner M. G. (67), koji je po trotoaru šetao psa, viknuo kako je biciklistička staza s druge strane. Glumac i voditelj je tada počeo vikati i postao agresivan, prenosi 24sata.hr.

– Što tebe boli ku… gdje ja vozim bicikl, odj… budalo – vikao je glumac, kako stoji u optužnom prijedlogu.

Pratite nas:
Bivši momak Kim Kar
Endži Kočan, kralj