PočetnaAktuelnoPoznati pjevač kroz suze priznao da mu je sin teško bolestan: ‘Htio sam da umrem kad su mi poslali rezultate’

Poznati pjevač kroz suze priznao da mu je sin teško bolestan: ‘Htio sam da umrem kad su mi poslali rezultate’

Kanadski pjevač Michael Bublé u intervjuu za australijsku emisiju “Today Show” kroz suze je ispričao da je njegova porodica prošla kroz pakao i natrag nakon saznanja da sin boluje od teške bolesti.

Michaelovom sinu 2016. godine ljekari su dijagnostikovali kancer jetre. Pjevač je priznao da on i njegova supruga, argentinska glumica Luisana Lopilato, su poželjeli da se nisu probudili poslije strašne vijesti.

– Bilo je užasno, zaista užasno. Prošli smo kroz najgoru situaciju u kojoj jedan roditelj može da se nađe. Pitao sam se zašto se meni to nije desilo. Želio sam da sam ja bolestan, a ne moj sin – rekao je Bublé.

Teška bolest sina je promijenila način razmišljanja i pogled na život pjevačeve porodice.

– Kad se nađete u takvoj situaciji razvijate potpuno drugačiju percepciju života. Postajete mnogo zahvalniji zbog stvari koje imate, bez obzira koliko se činile male i nebitne -.

Michael Bublé u dogovoru sa suprugom je odlučio da pauzira karijeru sve dok njihov sin ne ozdravi. Noah se oporavlja poslije terapija, ali pjevač i dalje ne može da zaboravi dan kad mu je žena saopštila da im je sin bolestan.

– Trebalo je da izađem na scenu i zapjevam pred publikom u Londonu. Supruga mi je poslala poruku da nešto nije u redu i poslala sliku rezultata iz bolnice. Imao sam osjećaj da sam umro. Ne znam kako sam održao koncert do kraja jer su mi misli bile uz sina – dodaje Bublé.

Sin Noah se oporavlja poslije terapija i operacije, i pjevačeva porodica se nada najboljem u budućnosti.

– Niko ne voli da priča o mogućnosti recidiva. Sad smo u fazi kad možemo zaista živimo život, bez straha. Ali, ono što smo prošli je bilo brutalno -.

Michael se priprema za novi album i predstojeću turneju na kojoj će ga pratiti sinovi Noah i Elias.

Pratite nas:
Sad je jasno kakav j
Ovaj glumac će imat