PočetnaAktuelnoPoznati sajt objavio podatke koliko vrijede Dragana, Brena, Karleuša, Šaban…

Poznati sajt objavio podatke koliko vrijede Dragana, Brena, Karleuša, Šaban…

Sajt “Celebritynetworth” bavi se zaradom i imovinskim stanjem poznatih ličnosti. On je nedavno objavio i podatke o zvijezdama sa domaće estrade. Među najbogatijima su najbolje kotirane zvijezde folk muzke.

Lepa Brena – 16 miliona dolara. Sajt navodi da je Brena najprodavanija pjevačica u bivšoj Jugoslaviji koja je prodala više od 40 million ploča. Na sajtu piše da je ona osim što je pjevačica i glumica, kao i uspješni menadžer.

Šaban Šaulić – 20 miliona dolara. Sajt piše da je snimio 30 albuma, kao i da je oženjen Gordanom za koju je napisao i pjesmu, kao i da ima sina i dvije kćerke.

Dragana Mirković – 30 miliona dolara! Ona je jedna od najuspješnijih pjevačica u bivšoj Jugoslaviji, a popularna je u Bugarskoj i Rumuniji piše sajt. Sajt navodi da je udata, da ima dvoje djece, kao i da je vlasnik televizije.

Jelena Karleuša – 40 miliona dolara. Jelena, kako piše sajt, osim što je veoma poznata balkanska pjevačica, borac za ljudska prava i kolumnistkinja, kao i da je udata za fudbalera Duška Tošića.

Svetlana Ceca Ražnatović – 80 miliona dolara. Prema Celebritynetworth, Ceca je na prvom mjestu po zaradi i jedna je od najpopularnijih pjevačica u regionu od 1988.

Pratite nas:
On joj je ukrao srce
Poslušajte novi cov