PočetnaAktuelno‘Pravi te majmunom’: Fudbaleri se urotili protiv Karleuše, pokušavaju Dušku da unište brak?!

‘Pravi te majmunom’: Fudbaleri se urotili protiv Karleuše, pokušavaju Dušku da unište brak?!

Igrači fudbalske reprezentacije Srbije navodno su posavjetovali svog saigrača, Duška Tošića, da se što prije razvede od Jelene Karleuše jer ga, kako kažu, pravi majmunom.

Pošto ga kolege doživljavaju kao vrijednog, uspješnog i dobrog čovjeka, iskreno su dali svoj sud o Duškovim bračnim problemima, koji su nastali zbog njene navodne afere sa Ognjenom Vranješom, o kojoj su pisali svi mediji.

– Svi znaju koliko su se Jelena i Duško voljeli, a možda se vole i dan-danas. Međutim, ta prevara je ostavila neizbrisivi trag, zbog čega Duško ispašta. Kolege su ga posavjetovale da ostavi pjevačicu. Neki mu govore da je izigran, dok mu drugi pričaju da u javnosti ispada paćenik i ponižavan i da jedan normalan muškarac ne smije da dozvoli da mu žena nabija rogove i da ga pravi majmunom – rekao je navodno dobro obaviješteni izvor i dodao:

– Duško je svjestan svega toga, te je preduzeo prvi korak, kada je dva dana nakon smrti Jelenine majke, Divne Karleuše, preko advokata navodno poslao zahtjev za prekid braka, koji je odložen zbog tragičnog događaja u porodici – tvrdi njihov izvor.

Kako takođe prenose, fudbaleri su obožavali Jelenu, do trenutka kada nije isplivala pomenuta prepiska u javnost.

– Sportisti su dolazili na njene nastupe u Beograd i doživljavali je kao laficu. Prvo nisu mogli da povjeruju da je u stanju da uradi tako nešto Dušku, a najviše su se razočarali kada su čuli da je Karleuša rekla da Tošića gleda kao brata i člana porodice. Jedan od njih je to nedavno komentarisao u društvu, te su se dogovorili da osvjeste saigrača – priča još sagovornik.

Pratite nas:
Obožavatelji su uvj
Aleksandra Prijović